Pas important del CE Mataró cap a 1a Catalana

Els groc i negres han guanyat 0-2 al Carmel, en un dels partits més complicats que els quedaven, i tornen a tenir 10 punts sobre el segon

• Diumenge, 29 Març 2015 17:22

Mataró-Carmelo

Victòria important del CE Mataró al camp del Carmelo, que deixa els homes de Polo a deu punts del segon classificat quan només falten vuit jornades pel final del campionat. És evident que és un nou pas endavant d'un equip que s'està mostrant molt sòlid i ja encadena dotze jornades sense perdre.

Els groc i negres han començat el partit buscant el triomf, i han avisat ben aviat al minut dos quan Aitor González ha enviat un córner al travesser. Ha estat just abans del descans quan s'ha decidit el matx amb dos gols en pocs minuts. El primer de Sergi Sànchez des de fora de l'àrea i poc després el segon de Cristian, en una gran jugada col·lectiva.

A la represa, els visitants han buscat el gol amb insistència però el Mataró ha estat molt ordenat i fins i tot hauria pogut fer el tercer. Quan faltaven deu minuts, l'àrbitre ha expulsat Urbano per doble groga, però els del Carmel no ho han sabut aprofitar.

CARMELO 0-2 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Joel, Lluís, Isma, Urbano, Willy, Aitor González (Koke, 82’), Sergi, Parri, Cristian (Baba, 75’), Javi Bustos (Dídac, 82’) i Marc Aranyó (Uri, 25’).
GOLS: 35’ SERGI SÀNCHEZ (0-1); 44’ CRISTIAN (0-2).