La Cerdanyola es mereix més al camp del segon classificat (2-1)

Els mataronins van fer un bon partit però van desaprofitar tres claríssimes ocasions en els darrers minuts

TARADELL: David, Pujadas, Serra, Muntadas, Morató, Eduard (Muntal, 65’), Riera (Morcillo, 60’), Jordi Freixas (Solà, 84’), Cesc (Oriol, 89’), Lluís Pla i Albert Freixas (Guillem, 75’).
CERDANYOLA: Marc, Rubén (Cabra, 75’), De la Cruz (Cabra, 75’), Molinero, Teruel (Barbancho, 75’), Oscar, Abel, León (David, 46’), Javi Román, Marcelo i Calvo.
ÀRBITRE: Sr. Santos Pastor. Va mostrar targetes grogues als locals Jordi Freixas, Cesc, Pujadas, Riera, Muntadas i Morcillo; i als visitants Oscar, Teruel, Rubén, Abel, David, Barbancho i Molinero.
GOLS: 12’ Albert Freixas (1-0); 22’ Bona internada per la banda d’Abel que cedeix al centre de l’àrea perquè LEÓN bateixi per sota el porter (1-1); 45’ Eduard (2-1).

La Cerdanyola va perdre al camp del Taradell, el segon classificat del grup, però mostrant una imatge molt diferent de la setmana anterior i amb la sensació d’haver merescut més. El conjunt mataroní va fer un bon partit però la mala fortuna de cara a porteria no va permetre tornar ni amb un sol punt.

La primera meitat va estar bastant anivellada, però els locals es van avançar aprofitant un error defensiu de la Cerdanyola. Al cap de deu minuts, León va retornar el partit a l’empat inicial, però en el temps de descompte abans del descans el Taradell va fer el seu segon gol.

A la segona meitat, van ser els mataronins els que van buscar la porteria contrària de manera més convençuda, i el cert és que almenys van merèixer l’empat. Però, tot i que el domini i les ocasions eren de la Cerdanyola, el marcador no es va moure. Va ser en dos ultims minuts quan van tenir les ocasions més clares, però la defensa local i el pal es van interposar entre la pilota i la xarxa, en tres ocasiones claríssimes, amb el porter batut, de Javi Román, Marcelo i Molinero.