El CE Mataró empata a Premià de Mar en un derbi molt calent

L'equip groc-i-negre, que és líder, manté la seva diferència sobre el rival, però veu com el Ripollet se situa a 9 punts

Aitor

El CE Mataró ha aconseguit treure un valuosíssim empat del camp del Premià de Mar després d'un derbi maresmenc molt calent, amb moltes targetes, i amb un final amb algunes picabaralles entre els jugadors de les dues banquetes.
D'aquesta manera conserva la diferència de 10 punts sobre el seu rival i també sobre el Guineueta, que també ha empatat, i encara és líder sòlid amb nou punts d'avantatge sobre el Ripollet que és segon. Dir com a dada curiosa que aquest ha estat el primer empat entre aquests dos equips en terreny premianenc en els 15 partits oficials jugats fins ara allà, i que amb aquest resultat el Mataró ja encadena 11 partits sense conèixer la derrota i, quan en falten 9 per jugar, té el títol de 2a Catalana i l'ascens a 1a Catalana molt ben encarrilats.

El Mataró s'ha avançat amb un gol d'Aitor Gonzàlez, en un remat de mitja volea a falta de deu minuts per al descans, en l'única ocasió dels dos equips a la primera part.

A l'inici de la segona part l'equip groc-i-negre ha sortit a sentenciar i el porter local ha evitat el segon gol després d'una gran jugada de Willy, però una rigorosa segona targeta a Víctor, al quart d'hora de la represa, ha deixat el Mataró en inferioritat i els premianencs ho han aprofitat per capgirar el marcador en pocs minuts, amb un primer gol afortunat, en que un rebot ha sorprès Pol, i el segon en una bona jugada, amb rematada al segon pal.

Gol de Bustos

Aleshores l'equip groc-i-negre ha hagut de treure tot el caràcter, i ha sabut aprofitar quan s'ha recuperat la igualtat numèrica (quan un jugador del Premià ha vist la vermella) per empatar mitjançant Javi Bustos, que ha tornat a marcar, com a Montcada fa quinze dies, un gol molt important, amb un xut col·locat des de dintre l'àrea, poc després que Uri hagués estavellat un xut al pal. Després el Premià s'ha quedat amb nou i fins al final s'ha viscut molta tensió, però el marcador ja no s'ha mogut.

PREMIÀ ESPORTIU - CE MATARÓ 2-2

PREMIÀ ESPORTIU: Vilajuana, Borja (expulsat als 83'), Julio, Lluís, Kilian, Gerard, Edu (Nil 61') (Seco 89'), Àngel (Xavi 89', expulsat als 89'), Fede, Mati (Èric 46'), Ivan (Enrique 61').
CE MATARÓ: Pol, Lluís, Hèctor Urbano, Isma, Willy, Parri (Baba 80'), Fiti, Aitor Gonzàlez (Marc Aranyó 80'), Cristian (Javi Bustos 61'), Landi (Uri Martínez 57'), Víctor Hernàndez (expulsat per doble amonestació als 57').
GOLS: 36' AITOR GONZÀLEZ (0-1); 63' Gerard Alonso (1-1); 77' Barry (2-1); 85' JAVI BUSTOS (2-2).