El CE Mataró guanya un derbi desequilibrat

Una expulsió abans del descans ha condicionat la marxa posterior del partit

El CE Mataró, el líder de la 2a Catalana, ha pogut guanyar per primera vegada a la UD Cirera en partit oficial al camp del Centenari, i d'aquesta manera, aprofitant l'empat entre els seus dos més directes perseguidors (Premià de Mar, el pròxim rival, i Guineueta), ha augmentat l'avantatge sobre ells a 10 punts, a falta de 30 punts per jugar, i va veient l'ascens a 1a Catalana cada vegada més a prop.Derbi Mataro-Cirera

Ja se sap que en un derbi pot passar de tot, però en aquesta ocasió l'equip groc-i-negre era el favorit i ha fet valer els pronòstics, tot i que el resultat final de 4-1 potser és un càstig excessiu per al Cirera, tenint en compte que ha jugat tota la segona part en inferioritat numèrica.

Derbi Mataro-Cirera

El Mataró s'avança de penal i el Cirera es queda amb deu

Després d'uns primers minuts de tempteig, al minut 20 ha arribat la primera jugada decisiva, ja que Remo ha aturat amb el braç dintre l'àrea un xut de Willy i l'àrbitre ha assenyalat penal, ensenyant-li a més targeta groga. El penal l'ha transformat Aitor en el primer gol del partit, i en el que era el primer gol que el Mataró marcava al Cirera en partit oficial al seu camp.

Després del gol, el Cirera ha portat més la iniciativa, però sense crear perill, fins que quan faltaven tres minuts per al descans Remo ha vist la segona groga per una falta al centre del camp i ha estat expulsat. Però el que són les coses, això ha servit de revulsiu al seu equip que fins al final de la primera part ha tingut les dues millors ocasions del partit, primer en un xutàs imponent a la mitja volta de Demba que Pol ha tret en acrobàtica estirada quan semblava que entrava, i després a la sortida del córner en una rematada de cap d'Àngel que Pol ha tornat a treure, ara de la base del pal, quan també es cantava el gol. Està clar que un gol del Cirera hauria canviat molt la fesomia del partit... però no ha arribat.

Aitor

El Mataró resol bé davant un Cirera molt valent

Està clar que a la represa el Cirera hauria pogut esperar més al darrere, però no ho ha fet i tot i jugar amb deu ha estat molt valent i ha continuat buscant el gol, però en deixar espais al darrere estava clar que ho podria pagar, i als deu minuts de la segona part Cristian ha aprofitat una excel·lent assistència de Bustos per marcar el segon gol local.
Uns minuts després Joel ha tingut una bona oportunitat per reduir distàncies però la seva vaselina per sobre de Pol ha anat al travesser, i en canvi dos minuts més tard, després que el col·legiat, que suposem volia congraciar-se amb el Cirera, hagués perdonat una possible expulsió i un penal, Aitor ha pràcticament decidit el partit amb una magistral execució d'una falta directa des de la frontal que ha entrat per tot l'escaire.

Amb els canvis el partit s'ha trencat força, i cap dels dos equips tenia el control, i a falta de poc més de deu minuts Joel, ara sí, ha engaltat una perfecta volea davant la qual Pol no ha pogut fer res, reduint diferències. Però el Mataró no ha tardat a replicar en un altre contraatac que ha resolt Lluís des de fora de l'àrea, en veure Carrion descol·locat, mentre els jugadors del Cirera reclamaven fora de joc d'un altre jugador que no havia anat a buscar la pilota.

CE MATARÓ - UD CIRERA 4-1

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Lluís, Pintor (Koke 73'), Isma, Willy, Parri (Dídac 80'), Fiti, Aitor Gonzàlez (Landi 64'), Marc Aranyó (Uri 46'), Bustos (Víctor Hernàndez 56'), Cristian.
UD CIRERA: Carrion, Isaac, Alberto Sànchez, Óscar Castillo, Fran (Peque 73'), Remo, Àngel (Carlos Gómez 46'), Pau, Augusto (Jesús Maldonado 67'), Ibu (Joel 28'), Demba.
GOLS: 20' AITOR de penal (1-0); 55' CRISTIAN (2-0); 62' AITOR (3-0); 78' JOEL (3-1); 85' LLUÍS (4-1).