La Llàntia i Mataronesa no fallen i continuen al capdavant

El Juventus va tornar a perdre i es complica una mica més la permanència

Mataronesa - Arenys de Mar

La Mataronesa sembla que ha recuperat les sensacions de principi de temporada i va guanyar 0-2 al camp del Pineda, un equip que fins ara només havia cedit una derrota al seu camp. El partit va començar amb molta intensitat per part dels dos equips i als quatre minuts de joc Simon va assistir a Palanco perquè fes el primer gol del partit. Les ocasions s’alternaven d’àrea a àrea i en un servei de cantonada Miguel va aconseguir en el minut 33’ el 0-2.

A la segona meitat els locals van sortir amb més intensitat, però les seves ocasions es topaven amb el porter Paco que va tenir una destacada actuació. En els últims minuts de partit el Pineda va tancar en el seu camp a la Mataronesa buscant retallar distàncies, però es va topar amb un equip ben plantat que no va donar opcions al contrari. Una setmana més el conjunt mataroní continua segon a només un punt del líder.

PINEDA - MATARONESA 0-2

MATARONESA: Paco, Hassan (Omar 87’), Álex, Navarro (Elias 89’ ), Soufiane (Zaka 72’), Palanco, Simon (Kiko 81’), Othman (Diego 61’ ), Mosquera, Miguel, Manolo, Pedro.

LLÀNTIA - EMPENTA 2-1

La Llàntia va patir més de l’esperat per empportar-se la victòria davant l’Empenta que tot jugar més d’una hora amb un jugador més va plantar cara fins al final. Isarel Martínez va fer a la mitja hora de joc l’1-0 de penal. A les acaballes de la primera part Sergio Cobo va fer el 2-0, però abans del descans els de Premiuà van retallar diferències.
A la segona part el domini va ser local, però els mataronins no van sentenciar el partit amb un tercer gol i van patir en els darrers minuts per sumar aquest triomf que els manté en primera posició.

LIVERPOOL - TURÓ PEIRA 1-1

El LIverpool va empatar a casa davant un equip que la temporada passada jugava a Segona Catalana. En el minut 67`Llusís Vallverdu va avançar els mataronins, però poc després els barcelonins van fer el definitiu 1-1.  Els locals són dotzens lluny dels llocs de descens.

JUVENTUS - TIANA 0-3

El JUventus va enterrar gairebé totes les seves opcions de permanència després de perdre a casa davant el Tiana, penúltim classificat que se situa a només un punt dels verds. Els mataronins tenen la permanència a 9 punts.

QUARTA CATALANA

Empat inesperat del Molinos a casa davant un dels equips de la zona baixa que fa que els mataronins només tinguin 2 punts d’avantatge sobre el segon classificat. El Pla d’en Boet és tercer a tres punts del segon i a cinc del líder.