El CE Mataró va de cap a per la lliga

L'equip groc-i-negre obté una victòria important en un camp molt complicat

El CE Mataró ha obtingut avui al migdia una victòria molt important en un camp molt complicat com és el del Sant Joan Atlètic a Montcada, un dels més complicats que li quedaven fins al final de la competició, i d'aquesta manera pot mantenir els vuit punts d'avantatge sobre els segons classificats, Premià de Mar i Guineueta que no han fallat en els partits que jugaven al seu camp.

El partit s'ha jugat en un camp de molt reduïdes dimensions, en el qual costa molt jugar a futbol de forma que no sigui la pilotada llarga i les pilotes penjades sobre porteria, i l'equip groc-i-negre ha tingut la sort d'avançar-se aviat, gràcies a una rematada de cap de Víctor Hernàndez, i després l'equip groc-i-negre ha controlat bé la situació fins al descans.

Després, a la segona part, l'equip local s'ha llançat amb més empenta a l'atac i ha empatat i ha tingut alguna ocasió per avançar-se, però avui el Mataró ha tingut sort i a falta de només tres minuts Bustos ha marcat també de cap el gol de la victòria aprofitant un refús del porter a un xut de Baba. D'aquesta manera (la setmana passada ja havia marcat els dos gols de cap) podem dir que l'equip groc-i-negre va de cap a per la lliga.

San Juan Montcada-Mataro

SANT JOAN ATLÈTIC MONTCADA - CE MATARÓ 1-2

CE MATARÓ: Joel, Willy, Isma, Sergi Sànchez (Hèctor Urbano 62'), Aitor Gonzàlez, Parri (Uri Martínez 62'), Fiti, Víctor Hernàndez (Landi 65'), Cristian (Baba 46'), Marc Aranyó i Dídac Bancells (Bustos 57').
GOLS: 7' VÍCTOR HERNÀNDEZ (0-1); 60' Hurtado (1-1); 88' BUSTOS (1-2).