La Mataronesa guanya el derbi davant el Juventus

Victòria de La Llàntia que continua líder de Tercera Catalana

Juventus - Mataronesa

La Mataronesa va guanyar el derbi mataroní de Tercera Catalana després de derrotar 2-0 el Juventus. El partit va començar amb una Juventus molt disciplinada, ben posicionada en el camp que no donava cap facilitat als locals. Les primeres ocasions locals arribaven en jugades a pilota aturada, la més clara una pena màxima llançada per Palanco, que el porter visitant Marc va aturar.

En el minut 34’ Zakarias va aprofitar una passada entre línies de Palanco per fer  l’1-0. Tot i el gol,  el guió del partit va continuar sent el mateix amb una Mataronesa que volia i no podia i una Juventus que no perdia el lloc en el camp. A la segona meitat el guió va ser diferent, els locals van sortir amb més intensitat i en el minut 48’ Palanco aconseguia el 2-0. La Mataronesa es  va relaxar en excés i els visitants ho van aprofitar per avancar les seves línies tancant als locals en el seu camp, però sense crear una sensació clara de perill.

A l’últim quart d’hora de joc la Mataronesa va reaccionar i va tancar el Juventus al seu camp, podent augmentar la diferència en el marcador, però aquest no es va moure. Després del triomf el conjunt local continua segon a només un punt del líder, mentre que els verds continuen en zona de descens.

MATARONESA - JUVENTUS 2-0

MATARONESA: Pedro, Kiko, Hassan (Simon 46’), Diego (Jurado46’), Soufiane (Elias 70’), Palanco (Oussama 85’), Zakaria, Álex, Mosquera, Manolo, Joel (Omar 80’), Othman.
JUVENTUS: Marc, Valentin (Renato 80’), Carles, Oriol, Sergi, Biasi (Marti 80’), Vicedo (Álex 49`), Joaquim, Roger, Palau (Coca 74’), Marc  (Manel 46’),  i Miquel.

CABRERA - LLÀNTIA 0-2

La Llàntia no va fallar i va sumar els tres punts al camp d’un rival directe i continua líder amb un punt d’avantatge sobre el segon classificat. El partit va ser molt igualat i no es va decidir fins al tram final. Abans d’arribar al descans Israel Martínez va fer el 0-1, i no va ser fins al minut 83’ i amb els locals amb un home menys, quan La Llàntia va sentenciar el partit amb un segon gol d’Israel Martínez.

TIANA - LIVERPOOL 3-3

El Liverpool va treure un empat, i gràcies, de la seva visita al camp del penúltim classificat, un Tiana que fins ara només ha estat capaç de sumar 8 punts i que té un peu i mig a Quarta Catalana. Els mataronins van sumar un punt després d’empatar un partit que al minut 85’ de joc perdien per 3-1. Antonio Muñoz va ser autor dels tres gols mataronins.