Comença la recta final de la Segona Catalana

Aquest cap de setmana CE Mataró i UD Cirera juguen fora de casa

Futbol Mataró-atletic sant pol

Aquest diumenge retorna la competició de 2a Catalana de futbol amb desplaçaments dels dos equips de la nostra ciutat. El CE Mataró juga el dissabte a la tarda (18 hores) a un camp poc agradable, per factor ambiental, com és el de l’Equipo Ja, on la temporada passada l’equip groc- i-negre dominava per 0-2 al descans i va acabar perdent per 3-2.

A la primera volta l’equip barceloní també va treure un punt de Mataró en el temps afegit, i per tant, després de l’“aturada carnavalesca” l’equip de J.M. Polo de ben segur que no ho tindrà fàcil, tot i que els locals només han guanyat dos dels 10 partits que han jugat al seu camp i el Mataró només n’ha perdut un dels 9 que ha jugat a fora. Però esperem que el líder pugui obtenir un triomf que li permeti mantenir el clar avantatge sobre el segon classificat.

El Cirera juga a Badalona

La UD Cirera, situat en una zona molt tranquil·la de la taula, visita el diumenge al migdia un camp tampoc fàcil com és el del Lloreda a Badalona on només dos equips hi han pogut guanyar, però també cal pensar que els cirerencs són dels millors equips fora de casa, deixant a part el darrer 6-0 a Ripollet, i per tant tenen totes les possibilitats de puntuar.

cirera-ja

De la resta de la jornada hem de destacar  l'interessant partit a Premià de Mar on s’enfronten dos dels perseguidors del Mataró, el Premià Esportiu i el Sant Joan Montcada.

Tercera Catalana

També torna la 3a Catalana, on s’ha d’esperar que els dos equips mataronins que comanden la classificació hagin apro- fitat el descans per recuperar sensacions després de les darreres ensopegades.

El partit més destacat és el derbi del Camí del Mig entre Liverpool i Matarone- sa, que es juga el dissabte a les 17 hores, sense oblidar el que es juga el diumenge al migdia a La Llàntia on el líder rep el quart classificat, el Bufalà de Badalona situat només a 3 punts. Aquest partit es jugarà diumenge a les 12 hores al Municipal de la Llàntia.