La Llàntia guanya el derbi davant el Liverpool i és el nou líder

La Mataronesa va perdre al camp de l'Alella i perd el primer lloc

liverpool-llantia

La Llàntia va guanyar amb comoditat el derbi mataroní davant el Liverpool 0-3 i després de la derrota de la Mataronesa és el nou líder de 3a Catalana. El conjunt verd va encarrilar el derbi per la via ràpida, abans del minut 20’ de joc ja guanyava 0-2 gràcies als gols d’Israel Martínez i Aitor Moreno, aquest darrer va fer el 0-3 al final de la primera part que deixva el matx sentenciat. A la represa els locals ho van intentar, però sense sort.

LIVERPOOL - LLÀNTIA 0-3

Liverpool: Cuixart, Rachid (Eric, 71’), Albert, Nogales, Alonso (Valiente, 46’), Cristian, Artero (Lluís, 46’), Corredor, Oriol, (Siscart, 46’) Aldo, Bakhou.
Llàntia: Cuevas, Masero, Javier, Adrià, Delfin (Valencia, 86’), Risquez (Llavero, 56’), Israel, Camara, Sergio, Moreno (Montes, 86’), López.
Gols: 18’ Israel Martínez (0-1), 19’ Aitor Moreno (0-2), 37’ Aitor Moreno (0-3).

Segon K.O. de la Mataronesa

La Mataronesa va patir la segona derrota de la temporada després de perdre 2-0 al camp de l’Alella. Els locals es van avançar al minut 4’ de joc gràcies un gol en pròpia porta dels mataronins i només començar la segona part van fer el 2-0. Tot i que la Mataronesa va disposar d’ocasions per empatar, la manca d’encert i la gran actuació del porter local van evitar la remuntada.

ALELLA - MATARONESA 2-0

Mataronesa: Pedro, Kiko (Omar, 79’), Hassan, Palanco, Zaka (Ito 60’), Soufiane, Jurado (Diego, 79’), Mosquera, Said (Othman, 58’),Manolo (Simon, 79’), Joel, Oussama.

Empat del Juventus

El Juventus va començar l’any empatant a casa davant el Pineda. Els mataronins continuen fora dels llocs de descens, però el Premià de Dalt va guanyar aquesta setmana i ja està a només dos punts del conjunt verd.