Derrota desafortunada del CE Mataró al Mini-Estadi (1-0)

Un gol en pròpia porta d'Aitor Olmo condemna els mataronins que queden a quatre punts de la salvació

FC BARCELONA B: Jorquera, Dani Fernández, Peña , Peque (2), Tiago, Ros, Santamaría, Arnau (Verdú, 80'), Sergio García, Messi (Felipe, 91') i Alberto Manga .
CE MATARÓ: Fabio, Aitor, Gimeno, Migue, Roberto, Santi Asensio (Rado, 86'), Pitu (Dani Ruiz, 59'), Òscar Hernandez, Torrecilla, Mora (Guillem, 77') i Jordi Martínez.
GOL:: 36' Aitor Olmo,en pròpia porta (1-0).
ÀRBITRE: Sr. Gálvez Obrero. Va expulsar per doble aminestació al blaugrana Ros (86') i al mataroní Gimeno (68'). Targetes grogues als locals Messi, Gratacós, Dani Fernández i Santamaría; i als groc i negres Aitor, Migue, Jordi Martínez, Roberto i Óscar Hernández.


El Mataró no va tenir la capacitat suficient per puntuar al Mini-Estadi en un partit de molt de control i de poca qualitat, aportada en comptagotes pels dos talents de l’equip blaugrana: Sergio García, que havia estat a punt de ser cridat per jugar amb el primer equip però finalment va ser descartat, i per Leo Messi, un argentí de 16 anys que fins ara jugava al juvenil, i que sembla cridat a donar grans tardes de futbol a l’afeccionat blaugrana.

L’equip groc-i-negre va tenir el control de la pilota durant la majoria de la primera part davant d’un equip local que semblava deixar-li aquest control per poder sortir al contratac. D’aquesta manera els primers perills van arribar del costat groc-i-negre. Les seves accions ofensives, que acabaven gairebé sempre amb faltes sobre Jordi Martínez per part d’una defensa que no el deixava bellugar, van propiciar una falta assajada on Pitu Barkero va ser obstaculitzat dins l’àrea quan anava a xutar i una altra amb xut fort d’Aitor que Jorquera va aturar amb seguretat.

Poc a poc els locals van anar apretant i després d’una acció brillant de Sergio García, va arribar la jugada que va decidir el partit i que curiosament l’hauria pogut decidir d’una altra manera. Leo Messi va fer una gran jugada per la banda esquerra de l’atac blaugrana i Aitor Olmo li va fer una falta mereixedora de targeta que hauria estat la segona i hauria significat per tant l’expulsió del jugador groc-i-negre, però el col·legiat no li va ensenyar i a la sortida de la falta un rebot en el propi Aitor —que en dreta llei ja no hauria hagut d’estar al camp— va donar el gol de carambola als locals. Possiblement amb deu jugadors el Mataró ho hauria passat molt malament però d’entrada no hauria encaixat aquest gol...

A la represa, Tiago va començar marcant un gol de cap a la sortida d’un córner que va ser anul·lat per l’àrbitre i poc després Mora va tenir una bona oportunitat en una rematada de cap que va sortir fora, i poc a poc sobre la gespa del Mini-Estadi el Mataró va anar perdent gas i sobretot arrel de l’expulsió de Gimeno va deixar tota la iniciativa en mans de l’equip local.

D’aquesta manera l’equip de Joan Vilà sortia amb la cua entre cames i sobretot amb el problema de les baixes de Migue (que va veure la cinquena targeta) i de Gimeno (expulsat) per al proper i decisiu partit a casa davant de l’Espanyol B.



CLASSIFICACIÓ DEL GRUP 3 DE SEGONA DIVISIÓ B