El CE Mataró es confirma com a líder

Ha mantingut el 2-0 davant el Dinàmic Batlló

  • Divendres, 19 Desembre 2014 03:28

El CE Mataró ha mantingut el 2-0 que tenia al marcador davant el Dinàmic Batlló en el moment de la suspensió del partit per la pluja el passat dia 30 de novembre, gràcies als dos gols que havia marcat el golejador Uri Martínez.

Avui a la nit l'equip visitant ha vingut a jugar els que han estat 19 minuts restants amb moltes ganes i amb molta empenta, però amb molt poca qualitat i l'equip local no ha tingut problemes per mantenir el resultat, tot i que tenia més baixes que aquell dia, degut a la lesió d'Antonio el passat diumenge a Rubí que s'ha afegit a les de Landi, Koke, Víctor (que ja s'ha canviat però no ha jugat), Bustos, Cristian i Lluís.
De fet els ocasions més clares les ha tingut el Matró, sobretot en dos xuts en bona posició de Dídac Bancells, que ha anat fora per poc el primer i ha aturat el porter el segon, i en un gol anul·lat per dubtós fora de joc d'Hèctor Urbano.

Avui han jugat: Joel, Isma, Urbano, Parri, Willy, Sergi Sànchez, Fiti, Baba, Jaume Gras, Uri, Dídac Bancells.

Amb aquest triomf confirmat el Mataró és líder amb 30 punts, quatre més que el Lloreda, però amb el Llefià que podria estar a dos punts si guanya un partit que té pendent davant el Ripollet.

mataro-dinamica batlló