2a. REGIONAL: El Pla d’en Boet s’allunya de la zona de descens

La Llàntia perd a Argentona per dues decisions arbitrals

SANTVICENTÍ - PLA d’en BOET 1-2
PLA D’EN BOET:
Mane, Pallarés, Albert, Oscar, Arturo, Jordi, Alberto, Chaco (Abel, 80’), Púa, Caballero i Cristóbal (Cristian, 70’).
El Pla d’en Boet va sumar un nou triomf que els permet allunyar-se de manera clara de la zona de descens. El partit va estar bastant disputat, però van decidir els gols de Púa i Chaco, un a cada part. A falta de 10 minuts els locals van escurçar diferències, però els mataronins envalentonats per la bona ratxa de resultats no van passar excessius problemes per mantenir el resultat.

ARGENTONA - LA LLÀNTIA 2-1
LA LLÀNTIA:
Busi, Molina, Valero, Carlos, Xavi, Joserra, Persi, Dani (Luis, 73’), Guerrero, Valencia, Samu (Albert, 64’).
La Llàntia va perdre un partit en què es va veure perjudicada per l'actuació arbitral. El llantienc Joserra va igualar el gol inicial dels argentonins, però després el col·legiat va anular un gol legal a Guerrero amb 1-1 al marcador. A més, l’àrbitre va tornar a ser protagonista quen en l’últim minut va donar com a gol una pilota que no havia entrat a la porteria defensada per Busi. Amb aquesta derrota els mataronis no podem aconseguir una bona linia de resultats aquesta segona volta de la Lliga.

VERDIBLANCA – MOLINOS
Empat a dos gols en l’interessant derbi entre els dos conjunts locals més ben situats a la classificació. Es tracta d’un mal resultat pels dos equips ja que veuen allunyar la zona alta de la taula.

MALGRAT - ROCAFONDA 0-2
El Rocafonda va reaccionar amb un important triomf a casa d’un rival directe després d’una preocupant crisi de resultats.