Taules justes entre la Cerdanyola i l'Andorra en un mal partit (1-1)

Els mataronins van empatar en el temps de descompte

CERDANYOLA: Cristian, Rubén, Molinero, Teruel, Cabra, David, León, Oscar, Javi Román, Calvo (Bultó, 80’) i Marcelo.
ÀRBITRE: Sr. Pajares Rodríguez. Va expulsar amb vermella directa al local Molinero als 76’. Targetes grogues pels locals León i Teruel; i els visitants Chema, Félix, Genís, Carlos i Oscar.
GOLS: 67’ Justo Ruiz (0-1); 94’ MARCELO (1-1).


La Cerdanyola va jugar per segona setmana consecutiva sense entrenador i només van poder empatar contra un fluix Andorra en un mal partit dels dos conjunts.

Els mataronins van mostrar-se poc inspirats ofensivament i no van poder encetar el marcador en una primera meitat molt insípida. A la represa, va ser el conjunt andorrà el que va inaugurar el marcador per mitjà de Justo Ruiz. El gol va arribar en una jugada que malauradament s’està posant de moda al món del futbol, ja que mentre un jugador de la Cerdanyola es trobava a terra lesionat, els visitants van continuar atacant i van superar el porter Cristian. Al final, quan ja passaven quatre minuts del temps reglamentari, marcelo va aprofitar una jugada embolicada amb múltiples refusos dins l’àrea de l’Andorra per fer l’empat amb un remat a boca de canó.

NOU ENTRENADOR
La bona notícia és que pel proper partit la banqueta de la Cerdanyola estarà ja ocupada per un entrenador, en concret per Daniel Morillo, l’anterior tècnic del juvenil del club.