La pluja suspèn el partit del CE Mataró, que continua líder

Els groc i negres guanyaven 2-0 amb dos gols més d'Uri Martínez

• Diumenge, 30 Novembre 2014 19:58

mataro-dinamica batlló

La forta tempesta que ha descarregat sobre el Municipal del Mataró a partir dels 20 minuts de la segona meitat, ha acabat amb una inevitable suspensió quan el camp s'ha tornat impracticable deu minuts més tard. Les dades del servei meteorològic donaven com a dada del moment de més pluja una quantitat equivalent a 160 l/m2 l'hora, i això és molta aigua.

Pluja

Els groc i negres, que abans de jugar sabien que passés el que passés continuarien com a líders, a causa de les ensopegades dels seus rivals directes, guanyaven 2 a 0 amb dos gols d'un Uri Martínez en ratxa, a la primera meitat.

El joc, davant el cuer del grup, havia estat discret, amb el Mataró buscant superar amb pilotes llargues la defensa avançada dels visitants, i no acabaven d'arribar ocasions de gol ni per a l'equip local, ni tampoc per als visitants que van mostrar poqueta qualitat en el seu joc.

Al voltant de la mitja hora de joc Uri ja va tenir la seva primera oportunitat en un u contra u, però la va frustrar amb els peus el porter visitant. Però dos minuts més tard el mateix Uri va rematar una centrada de Cristian per fer el primer gol que obria la llauna.

I ja sobre el temps reglamentari Cristian va estavellar un molt bon xut al travesser, i el rebot a peus de qui va anar a parar?, doncs naturalment a peus d'Uri que no va fallar i va marcar el segon gol, que ja era l'onzè en cinc partits i el dotzè de la temporada.

Després, a la represa, només un xut d'Aranyó que ha aturat el porter i després aigua, molta aigua...

CE MATARÓ - DINÀMIC BATLLó 2-0 (suspès als 75')

CE MATARÓ: Joel Garzón, Isma, Antonio, Pintor, Willy, Parri, Fiti, Baba, Cristian, Uri i Marc Aranyó (Dídac 60').
GOLS: 32' URI (1-0); 45' URI (2-0)