Empat sense gols del Cirera

L'ha aconseguit a Barcelona davant el Dinàmic Batlló

L'equip de la UD Cirera ha mantingut la seva bona trajectòria a camp contrari (on fins ara només ja perdt un partit) i ha tornat del Camp de l'Energia de Barcelona amb un punt per l'empat a zero gols aconseguit davant del Dinàmic Batlló, equip recentment ascendit aquesta temporada i que era un dels cuers de la categoria, i que amb aquest punt se situa en penúltima plaça. Per la seva part l'equip mataroní es manté a la zona tranquil·la en la desena posició amb 15 punts.
Ha estat un partit competit, amb les defenses dominant els atacs contraris, i on l'emoció fins al darrer minut ha estat l'al·licient principal del matx. A la primera part el Cirera ha tingut una mica més el control del partit i les ocasions més clares, però després l'equip local ho ha anat anivellant sense que cap dels dos equips estigués encertat de cara al gol.

DINÀMIC BATLLÓ - UD CIRERA 0-0

UD CIRERA: Carlos Carrión, Fran Carrasco, Albert Sànchez, Óscar Castillo, Isaac Ramos, Remo, Albert Rubio, Joel Pérez (Àngel Vega 64'), Ibu Baldeh (Cristian Romero 86'), Aleix Tarrés "Peque" i Pau Hernàndez (Demba Traoré 72').

111014 FUT Cirera - Premià