La Llàntia escombra l'Alella i la Mataronesa és el nou líder

Gran cap de setmana dels equips mataronins de Tercera Catalana

Empenta - Mataronesa

Després de dos empats seguits, La Mataronesa es va retrobar amb la victòria guanyant 2-3 al camp de l’Empenta de Premià en un matx on va patir més de l’esperat per sumar els tres punts. Aquest triomf, combinat amb la derrota de l’Alella al camp de La Llàntia per 6 a 2, fa que la Mataronesa sigui líder en solitari amb un punt més que l’Alella que és segon i amb dos punts més que la Llàntia que és tercer.

El partit va començar molt bé per a la Mataronesa, que al minut 3’ de joc ja guanyava 0-1 després que Palanco rematés de cap al fons de la xarxa l’esfèrica posterior a una precisa centrada de Soufiane. Semblava que seria un partit plàcid, però els locals no es van venir avall, i al minut 29’ de joc feien l’empat després d’un ràpid contraatac. La Mataronesa no aconseguia desplegar el seu joc per la intensitat del contrari, però quan ho aconseguia  creava ocasions de gran perill. I una d’aquestes va acabar amb el segon gol de Palanco que va aprofitar un mal rebuig del porter local per fer l’1 a 2. Abans del descans Pedro va evitar l’empat dels locals amb un parell de grans intervencions.

Empenta - Mataronesa 2-3

La segona meitat va començar amb un domini més clar de la Mataronesa que en el minut 57’ feia l’1 a 3 gràcies al gol de Said que va definir molt bé davant la sortida del porter local. Els mataronins van disposar de diverses ocasions clares per augmentar el seu avantatge, però la manca d’encert i dos possibles penals que l’àrbitre del matx no va assenyalar, ho van evitar. En el minut 65’ l'empenta va aprofitar una indecisió de la defensa mataronina per fer el 2-3. A partir d’aquí els locals van posar contra les cordes al conjunt mataroní que va acabar demanant l’hora.

EMPENTA - MATARONESA 2-3

MATARONESA: Pedro, Kiko, Navarro, Palanco, Simon, Othman, Zaka (Joel, 46’),Sofiane, Mosquera, Said (Omar, 62’), Aitor, Oussama, Ito, Jurado.

La Llàntia goleja el líder

La Llàntia, dirigida per José Antonio Ruiz, va donar la sorpresa de la jornada després de guanyar a casa 6-2 l’Alella, l’equip que fins ara encapçalava la classificació i que encara no coneixia la derrota. Els mataronins, que venien de guanyar 3-7 al camp del Poble Nou, van tornar a fer un partit excepcional i van passar per sobre de l’Alella. De les files locals hem de destacar l’actuació de Sergio Cobo, ex-jugador del CE Mataró i autor de tres gols del conjunt verd.

Cobo va avançar a La Llàntia al minut 11’ de joc i deu minuts després Aitor Moreno feia el 2 a 0. Els visitants no van defallir i van empatar el matx amb dos gols de Pompido. Dos minuts abans del descans Cobo feia el seu segon gol i posava per davant novament a l’equip de casa.

Només començar la segona part, Israel Martínez va fer el 4-2, aconseguint un d’aquests gols que s’anomena psicològics i que va fer molt de mal a l’Alella que no va saber reaccionar. Ja en el tram final del partit, novament Sergio Cobo i Jorge Risquez van fer el definitiu 6 a 2.

LLÀNTIA - ALELLA 6-2

LLÀNTIA: Cuevas, Masero (Oriol, 73’), Javier Fernandez, Artero, Delfin, Camara (Valencia, 64’), Sergio Gutierrez (Llavero, 80’), Sergio Cobo (Risquez, 81’), Aitor Moreno (Erik, 73’), Sergio López, Israel.

Segon triomf del Juventus

El Juventus va aconseguir la segona victòria de la temporada després de guanyar 1 a 0 a casa el filial de la Gramenet. Els mataronins van guanyar gràcies al solitari gol de Marc Fernández que va aconseguir en el minut 14’ de joc. Els mataronins, que van jugar el darrer quart d’hora amb un home menys, van saber aguantar les envestides visitants per sumar tres punts que els allunyen de la zona de descens.

Empat del Liverpool

El Liverpool va aconseguir un meritori empat 1-1 a casa davant el Cabrils, un dels equips de la zona alta de la classificació. Els visitants es van avançar a la primera part, mentre que els mataronins van haver d’esperar fins al darrer minut del partit per empatar el matx gràcies a un gol d’Oriol Matute.