El CE Mataró es referma com a líder amb una maneta de gols

L'equip groc-i-negre ha superat amb facilitat un equip de la zona baixa de la taula

  • Fotografia: Àlex Gomà
  • Diumenge, 16 Novembre 2014 18:40

La setmana passada l'equip del CE Mataró s'havia fet amb el lideratge en solitari i avui tenia l'ocasió de consolidar aquesta posició, ja que rebia el Catalònia, un equip de la zona baixa de la taula, i en efecte s'ha refermat a la primera posició després de clavar-li cinc gols al seu rival en un partit molt plàcid.

Gol Baba

La primera part ja ha estat clarament dominada per l'equip local que superava amb molta facilitat l'avançada defensa barcelonina creant moltes ocasions de gol de les quals només n'ha aprofitat una quan després d'un xut de Cristian, Baba ha quedat sol al punt de penal i ha afusellat el porter visitant, veient premiat l'excel·lent partit que ha fet. Abans Uri havia enviat una vaselina fora per poc, Parri havia fet lluir el porter rival i un xut de Baba havia tornat a topar amb el porter després d'una gran jugada d'Uri.

Passada Aranyó

A la represa s'ha anat veient cada vegada més clara la superioritat local davant un equip molt fluixet i que a més jugava molt net, i ben aviat ha arribat el segon gol obra de Cristian aprofitant una passada llarga driblant el porter i xutant a porta buida, en el que era el seu primer gol de la temporada, que ja li feia falta. Després, una altra passada en profunditat, Uri ha centrat perquè Aranyó rematés el tercer, Antonio ha marcat a la sortida d'un córner i finalment Aranyó ha marcat el cinquè aprofitant una centrada d'Urbano.

Gol Cristian

El més positiu del partit, a part de veure el Mataró consolidat com a líder, ha estat veure que Jose M. Polo disposa d'un bon fons de banqueta amb el qual l'equip està ben cobert de possibles absències, com en el cas d'avui que faltaven possibles titulars com Lluís, Koke, Víctor, Landi i Bustos.

CE MATARÓ - CATALÒNIA 5-0

CE MATARÓ: Pol, Isma, Antonio, Pintor, Willy, Parri (Jaume Gras 67'), Fiti, Baba (Sergi Sànchez 67'), Cristian (Dídac 70'), Uri (Urbano 59'), Marc Aranyó (Ariño 77').
GOLS: 33' BABA (1-0); 51' CRISTIAN (2-0); 54' ARANYÓ (3-0); 65' ANTONIO (4-0); 70' ARANYÓ (5-0).