El Cirera no pot amb el Sarrià i torna a perdre a casa

Va perdre el partit tot i haver-se avançat en el marcador ben aviat

La UD Cirera va tornar a perdre a casa el que havia guanyat fora la setmana anterior i no va poder puntuar davant un equip que està a la zona baixa com és el Sarrià.
En una lliga absolutament boja en que tots els equips de casa troben enormes dificultats per guanyar els seus partits, l'equip cirerenc n'és un clar exemple ja que només ha pogut guanyar un dels sis partits que ha jugat al seu terreny de joc.

Mataró-Sarrià

I això que el partit, tal com està passant darrerement va començar bé aprofitant l'estat de gràcia d'Aleix Tarrés "Peque" que va marcar al quart d'hora de joc avançant el seu equip, amb el que ja és el seu setè gol de la temporada.
Però l'equip visitant no es va desocmpondre i després de frenar l'allau local, va saber passar a l'atac a la segona part i en el tram final va capgirar el marcador, i en els deu darrers minuts es van defensar amb ungles i dents, i tot i quedar-se en inferioritat numèrica van mantenir el seu avantatge.

UD CIRERA - SARRIÀ 1-2

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Fran Carrasco, Albert Sànchez, Óscar Castillo (Cristian Romero 82'), Isaac Ramos, Albert Rubio (Demba Traoré 65'), Remo, Jesús Maldonado, Pau Hernàndez (Joel Pérez 46'), Aleix Tarrés "Peque", Ibu Baldeh (Rafael Auñón 47').
GOLS: 15' ALEIX TARRÉS "PEQUE" (1-0); 67' Pemán (1-1); 79' Pérez de Sivatte (1-2).