La Mataronesa empata a casa i l’Alella s’escapa

Després de l’empat el conjunt mataroní passa a ser segon a dos punts del líder

Juventus - Mataronesa

La Mataronesa va empatar a 2 gols a casa davant el Cabrera i veu com l’Alella que va guanyar s’allunya i es queda sol al capdamunt de la classificació del grup 4 de Tercera Catalana. Ara els mataronins són segons a dos punts del líder, però continuen invictes després de deu jornades de lliga.

El partit va començar amb un Cabrera que dominava el matx, però sense crear ocasions per marcar. La Mataronesa arribava amb comptegotes a l'àrea rival, però va aprofita la primera ocasió per avançar-se en el marcador, Palanco rematava de cap un servei de cantonada tret per Navarro per aconseguir l'1-0. El Cabrera va continuant dominiant i en el minut 31’ de joc va fer l’empat a de penal.

A la represa les ocasions s'alternaven a les dues àrees i qualsevol dels dos equips podia  marcar, i van ser els visitants qui es van avançar primer, però un minut més tard Othman va fer l’empat per la Mataronesa. Lluny de conformar-se amb l’empat, els dos equips van buscar la victòria i van disposar d’ocasions de gol, la més clara va ser per l’equip local amb un fort xut de Palanco des de fora l’àrea que va enviar a córner el porter visitant.

MATARONESA - CABRERA 2-2

MATARONESA: Miguel (Pedro 64’), Kiko, Navarro, Palanco, Simon, Othman, Carlos, Soufiane, Omar (Zaka 64’), Mosquera, Said (Joel 80’) y Manolo.

Triomf de la Llàntia que ja és quart

La Llàntia va guanyar 3-7 al camp del Poble Nou i es col·loca quart classificat a quatre punts del líder i a dos del segon classificat. Després d’una primera força igualada que va acabar 2-3, a la represa els mataronins es van mostrar molt superiors i van acabar golejant. Ara aquesta setmana el conjunt verd rebrà a casa la visita del líder, l’Alella.

Derrota del Juventus

Nova derrota del Juventus que va perdre 3-1 al camp de l’Argentona, un dels candidats per lluitar per l’ascens a Segona Catalana. Els locals es van avançar primer, però Oscar González va fer l’empat mataroní abans d’arribar al descans. L’alegria verda no duraria gaire, ja que en el tram final del matx l’Argentona van aconseguir dos gols que van certificar la victòria local. El Liverpool no va jugar aquest passat cap de setmana, ja que el seu matx davant la Gramenet B es va suspendre.