El CE Mataró es menja el Carmelo i es posa segon

Uri Martínez ha estat el protagonista de la golejada amb un "hat-trick"

El CE Mataró ha aconseguit una victòria al Municipal del Centenari, cosa que no succeïa des del primer partit a casa de la temporada i d'això ja fa quasi dos mesos. L'ha obtingut en golejar el Carmelo per 4-1 en un partit força estrany i en el qual l'equip local ha patit una mica més del que indica el resultat final.

Una primera part absolutament local que acaba en empat

La primera part ha estat del millor que s'ha vist en tota la temporada a l'equip groc-i-negre, amb bon joc i molt poques pèrdues de pilota, amb els laterals pujant constantment, el centre del camp dominador i creant, i amb els tres puntes arribant amb perill a l'àrea, davant un equip rival desbordat, ... però el que són les coses del futbol, ha acabat en empat a un gol.

El Mataró ha disposat de fins a vuit clares ocasions de gol, amb rematades quasi a porta buida que anaven fora (sobretot una de Cristian), amb un travesser (després que un defensa desviés una rematada també des de molt a prop d'Uri), amb bones accions que frustrava el porter (sobretot un gran xut de Fiti) i només podent fer pujar un gol al marcador, ja passada la mitja hora, això sí, ben bonic, quan Uri Martínez ha rematat de cap una bona centrada de Cristian.

Gol Uri Martínez

I quan ja s'estava en el temps afegit i possiblement fins i tot ja passada del què s'havia d'afegir, i en la primera vegada que els visitants arribaven a l'àrea local a la sortida d'un córner, Aitor ha rematat sol al segon pal el gol de l'empat.

Al tram final arriben els gols

A la represa la situació ha canviat, com si el gol hagués deixat tocat l'equip local i hagués animat l'equip barceloní i el partit s'ha anivellat amb molt de joc al centre del camp. Però quan més semblava que el Mataró estava afluixant, Baba ha enviat una centrada a l'àrea que Marc Aranyó ha controlat molt bé amb el pit i ha superat el porter visitant a boca de canó.

El Carmel buscava l'empat, però deixant espais al darrere que el Mataró ha aprofitat bé. Ja passada la mitja hora, Uri s'ha escapat i el porter visitant ha tallat amb les mans fora de l'àrea la seva incursió i ha estat expulsat. Uri ha transformat la falta directa en el 3-1 amb el porter suplent visitant sota pals, i poc després, en una altra escapada, ha signat un "hat-trick" per col·locar el 4-1 al marcador.

Mataró 4-1 Carmelo

CE MATARÓ - CARMELO 4-1

CE MATARÓ: Joel, Lluís, Koke, Pintor, Willy, Parri, Fiti, Baba (Jaume Gras 70'), Cristian (Sergi Sànchez 83'), Uri Martínez, Marc Aranyó (Dídac Bancells 85').
GOLS: 33' URI (1-0); 45' Aitor (1-1); 68' MARC ARANYÓ (2-1); 84' URI (3-1); 90' URI (4-1).

Els darrers "hat-tricks" groc-i-negres

Dir que aquest "hat-trick" de l'Uri Martínez no és cosa habitual, però ell mateix havia estat el darrer jugador del CE Mataró que l'havia fet i va ser la temporada 2012-13 al camp del Sant Ignasi, quan el Mataró va guanyar per 2-6. Anteriorment Rafa n'havia fet la temporada 2008-09 en un 0-6 al camp del Vilassar, i l'anterior, Molina en un 0-4 al camp del Premià de Mar la temporada 2006-07.

Però el darrer vist al camp del Mataró el va fer un jugador ben emblemàtic del club com era Lluís Sauras la temporada 2004-05, en un 7-1 davant el Vilassar de Mar, en partit de 3a Divisió.

Dir també que l'Uri Martínez es va fent un lloc entre els golejadors de l'entitat, ja que en partit de lliga ha fet 35 gols: 13 la temporada 11-12, 16 la temporada 12-13, 2 la temporada passada en què va venir cap al final, ja que havia estat al Vilassar de Dalt, i 4 aquesta temporada.

Mataró-Carmelo