Els equips mataronins de Segona Catalana juguen a casa

El Cirera rep el Canyelles i el Mataró el Carmelo

San Juan Montcada-MataroEl dissabte a la tarda (16:30 h) el Cirera rep el Canyelles, un equip del que s’esperava més, després d’haver baixat de 1a, però no està rendint massa bé, i l'equip cirerenc buscarà la seva primera victòria a camp propi que ja se li comença a fer necessària.

El diumenge també a les 16:30 hores el Mataró rep el Carmelo, equip que també està en zona baixa, però sempre perillós, i que ha reaccionat a un mal inici amb un empat a fora ii uan victòria a casa per 2-0 davant la UD Cirera.
Les dues darreres temporades l’equip barceloní ha empatat al terreny de joc mataroní, 1-1 la temporada passada i 2-2 l'anterior, però ara el Mataró necessita el triomf per no perdre contacte amb els de dalt i afrontar amb garanties una sèrie de partits força assequibles que li vénen després i que el podrien situar, si tot va bé, en una immillorable posició a la taula.

Costa molt guanyar a casa a 2a Catalana

Si el Cirera encara no ha guanyat al seu camp (1 empat i 3 derrotes) al CE Mataró tampoc li va massa bé en aquest sentit ja que només ha guanyat un partit, n'ha empatat dos i n'ha perdut un altre. Però això no és una cosa rara ja que a la vuitena jornada del campionat ja no hi ha cap equip que hagi guanyat els quatre partits disputats al seu camp, i només el Llefià n'ha pogut guanyar tres dels quatre.
Fins ara dels 72 partits jugats a la categoria de 2a Catalana només en 20 han guanyat els equips de casa, en 24 s'ha registrat empat i en 28 ha guanyat l'equip visitant.