La Mataronesa continua en ratxa i goleja l'Arenys de Mar

El conjunt mataroní va guanyar 7-1 i segueix encapçalant la classificació

Mataronesa - Arenys de MarEl partit va començar molt bé per a la Mataronesa quan als 3 minuts de joc Palanco aconseguia el primer gol del partit després d’una passada d’Outman. L’Arenys de Mar es veia amb el marcador en contra sense poder assimilar la situació, i al minut 15’ de joc encaixava el 2 a 0 obra de Palanco. Els visitants intentaven arribar amb perill a l'àrea local, però els seus intents eren frenats per la defensa local, mentre que la Mataronesa aconseguia arribar amb més facilitat a la porteria visitant i en el minut 25 Ito feia el 3-0. Abans del descans el porter Pedro va intervenir en un parell d’accions per mantenir a zero la porteria mataronina.

Mataronesa - Arenys de Mar

A la segona meitat  la tònica va ser la mateixa i, fruit de la insistència local, Omar aconseguia el 4-0 a en el minut 54’. El partit va entrar en una fase de contínues faltes i el joc es va endurir per moments i la Mataronesa es va quedar amb deu homes per l’expulsió de Hassan. Els locals, amb el partit encarrilat i amb un home menys, es van posicionar en el seu camp esperant les arribades de l’Arenys que van posar contra les cordes en més d'una ocasió a Miguel que va defensar la segona part la porteria local. Tot i això, va ser la Mataronesa qui va marcar, Zaca va fer el 5-0 i Palanco el 6-0 fent el seu tercer gol. Ja en el minut 88’ de joc l’Arenys va aconseguir el gol de l’honor, però encara quedaria temps perquè Soufiane fes el definitiu 7-1.

Després d'aquesta nova victòria i vuit jornades de lliga, la Mataronesa continua invicte i encapçala la classificació amb 20 punts, els mateixos que l'Alella.

MATARONESA - ARENYS DE MAR 7-1

MATARONESA: Pedro (Miguel 69’), Hassan, Ito (Omar 46’), Palanco, Simon, Othman (Zaka 69’), Carlos, Soufiane, Mosquera, Said (Kiko 69') i Aitor.