Empat al derbi maresmenc de 2a Catalana

En un partit deslluït per una lamentable actuació arbitral el Mataró i el Premià empaten a un gol

  • Diumenge, 26 Octubre 2014 20:34

Mataro-Premià esportiu

Avui a la tarda nit, després de la presentació de tots els equips del CE Mataró, i amb les grades registrant la millor entrada de la temporada, s'ha jugat el derbi maresmenc amb més tradició de la Segona Catalana, entre el Club Esportiu Mataró i el Premià Esportiu, i que ha acabat, igual que la temporada passada, amb empat, en aquesta ocasió a un gol, i d'aquesta manera l'equip groc-i-negre continua sense poder derrotar l'equip premianenc aquí a Mataró (a Premià de Mar sí que l'ha guanyat més vegades) des de fa 36 anys.

Així com la setmana passada, al camp del Cirera, es va viure un derbi local amb bon joc i moltes ocasions de gol, en aquesta ocasió s'ha vist un partit molt intens i emocionant, ja que els dos equips es jugaven molt per tal de situar-se en una bona posició a la taula, però amb no massa joc i molt poques oportunitats de gol, i a més s'ha vist notablement deslluït per una lamentable actuació arbitral que, durant molta estona, ha estat molt perjudicial per a l'equip local, i al final ho ha intentat arreglar ensenyant targetes als visitants. Conclusió, en un partit força correcte (deixant a part una tangana que s'hauria estalviat si el col·legiat hagués pres prèviament una decisió correcta) s'han vist un total de 15 targetes, dues d'elles vermelles.

Gol Bustos

Després d'un parell d'oportunitats visitants, els de Polo s'han avançat amb un gran gol de Bustos, que poc després s'ha lesionat, amb un xut col·locat a l'angle des de més de 20 metres. Ja acabant la primera part els visitants han enviat fora un penal molt discutit, per unes mans d'Ariño que han semblat fora de l'àrea i a més enganxades al cos i en jugada sense cap mena de perill. En canvi poc després s'ha demanat penal a l'altra àrea en una rematada del mateix Ariño que ha estat obstaculitzat pel porter, però l'àrbitre, molt lluny de la jugada, no ha volgut saber res.

A la represa tot el joc s'ha disputat al centre del camp, però sense precisió i amb domini premianenc davant d'un Mataró que no aconseguia lligar joc ben trenat, amb un centre del camp superat pel dels visitants. Però el Premià tampoc arribava amb perill, davant una defensa local ben situada, fins que, a falta de poc menys d'un quart d'hora, en una jugada a pilota aturada, ha fet pujar l'empat al marcador. 
El Mataró no ha tardat a quedar-se amb un menys, però curiosament, amb l'entrada de Sergi Sànchez i Dídac Bancells al centre del camp, tot i jugar en inferioritat, ha canviat el signe del partit, amb l'equip local arribant a l'àrea rival, i hauria pogut arribar el gol de la victòria en una escapada d'Uri la qual l'auxiliar ha invalidat per fora de joc.

Mataro-Premià esportiu

CLUB ESPORTIU MATARÓ 1-1 CE PREMIÀ

CLUB ESPORTIU MATARÓ: Pol, Lluís, Willy, Koke (Antonio Pérez, 66’), Hèctor Urbano, Parri, Fiti, Baba (Uri Martínez, 70’), Cristian (Sergi, 71’), Bustos (Ariño, 30’) i Marc Aranyó (Dídac Bancells, 85’).
CE PREMIÀ: Pablo, Borja, Kilian, Xavi, Julio, Gerard, Massa (Barry 56'), Angel (Marc, 77') (Mati, 85'), Fede, Valderas i Edu Camps (Cristian, 66').
ÀRBITRE: Hernández Ortiz. Expulsa amb vermella directa al local Urbano (84’) i per acumulació al visitant Gerard (94’). Grogues pels locals Urbano, Pol, Parri, Baba, Cristian, Ariño i Aranyó, i als visitants Pablo, Borja, Xavi, Edu Camps i Cristian.  
GOLS: 19’ BUSTOS (1-0); 78’ Barry (1-1).

Mataro-Premià esportiu