L'Hèrcules derrota de manera clara el Mataró que no surt del descens (3-0)

Els mataronins no poden demostrar la millora mostrada la setmana anterior contra el líder

HÈRCULES: Rubén, Quiquín (Pepín, 59'), Asián, Sergio, Castro, Mora, Chota (Mayor, 75'), Nano, Merino (Perona, 82'), Sanjulián i Mario.
CE MATARÓ: Fabio, Aitor, Gimeno, Migue, Roberto, Santi Asensio (David Giménez, 65'), Dani Ruiz (Pitu (53'), Òscar Hernàndez, Rado, Mora (Guillem) i Torrecilla.
GOLS: 11' Xuta de Merino després d'una jugada personal que atura Fabio. Chota aprofita el refús per fer el perimer gol (1-0); 61' Penal ttransformat per Nano (2-0); 88' Nano, després d'una bona jugada individual (3-0).

El CE Mataró no va poder reafirmar la bona imatge mostrada set dies abans contra el Castelló i va caure derrotat de manera clara davant l'Hèrcules, equip que aquesta temporada s'havia convertit en el rei dels empats. Però els de Joan Vilà no van poder ni esgarrapar un puntet que a aquestes alçades de temporada hagués estat molt important.

Mal inici de partit, ja que els alacantins es van avançar abans del quart d'hora de joc amb un gol de Chota que deixvava els groc i negres amb la difícil missió de remuntar un gol advers. Pe`ro el cert és que el Mataró en cap moment va aconseguir desplegar un bon joc sobre el Rico Pérez i es va arribar a la mitja part amb aquest mínima avantatge pels locals.

A la represa l'Hèrcules va tirar coll avall el partit amb un gol des del punt de penal que, tenint en copmpte el que s'havia vist sobre el tereny de joc, deixava el partit gairebé vist per sentència. I així va ser. El Mataró, sense la seva referència en atac (Jordi Martínez) per culpa d'una gastroenteritis, no va crear cap ocasió clara de gol, i al final va ser els locals els que van sentenciar l'encontre.