Empat sense gols entre Llàntia i Mataronesa

La Mataronesa continua invicta i encapçala, juntament amb l'Alella, la Tercera Catalana

Juventus - Mataronesa

Llàntia i Mataronesa van sortir al terreny de joc sense amagar les seves cartes, amb molta intensitat en el seu joc i sent els visitants els que arribaven a la porteria rival amb una mica més de perill, disposant de diverses ocasions per inaugurar el marcador. Una Llàntia ordenada i molt disciplinada es defensava amb ordre i generava perill, sobretot en jugades d'estratègia a pilota aturada. D’aquesta manera es va arribar al descans amb el marcador inicial d’empat a zero.

La segona part va ser idèntica a la primera, les ocasions s'alternaven d'àrea a àrea, no es donava una pilota per perduda, i tots dos generaven perill amb les seves armes, els locals amb jugades d’estratègia a pilota aturada i la Mataronesa amb el seu habitual joc combinatiu. Precisament els visitants van tenir les darreres ocasions del partit per emportar-se el triomf, la millor la que va tenir Ito, però el seu remat el va treure un defensor local des de la mateixa línia de gol.

Al final empat a zero gols i un punt per a cada equip que els deixa a tots dos a la zona alta de la classificació. La Mataronesa continua encapçalant la taula empatada a punts amb l’Alella que també va empatar, mentre que La Llàntia és cinquena a quatre punts dels dos líders.

LLÀNTIA - MATARONESA 0-0

LLÀNTIA: Juan José , Artero, Erik (Delfin 46’), Risquez (Cobo 50’), Ibrahima (Raúl 65’) , Guti, Oriol, Montes, Israel, Antoni (Valencia 77’), Pulido, Daniel, Molina, Youness                                                                                           MATARONESA: Pedro, Kiko, Hassan, Navarro, Palanco (Ito 90’), Othman (Omar 79’),  Zaka (Joel 55’), Carlos, Soufiane, Said (Aitor 79’), Manolo (Simon 20’) y Mosquera.

Triomf del Liverpool i derrota del Juventus

Per altra banda dir que el Liverpool va guanyar a casa 4-1 el Poble Nou de Pineda i s’enfila fins a la setena posició, mentre que el Juventus va perdre a casa 1-3 davant el Turó Peira i després de set jornades de lliga només ha sumat 4 dels 21 punts possibles.