2ª Regional: La Verdiblanca deixa les coses clares al Rocafonda (4-0)

El Pla d’en Boet aconsegueix un triomf important a casa contra l’Arenys de Mar

VERDIBLANCA - ROCAFONDA 4-0
VERDIBLANCA: Héctor, Seco, Pajuelo, Servando, Manolín, Manel, Álex, Dieguito, Gilgado, Simón, Toni. També van entrar Romero, Ángel, Moncho.
El derbi mataroní de la jornada va caure del costat de la Verdiblanca, un equip que ha demostrat estar en clara línia ascendent tant en el seu joc com en la classificació a causa de les punxades dels equips de dalt. Els del barri de Cerdanyola van fer un partit molt seriós i es van avançar abans del descans amb un gran gol de falta de Seco i un remat de còrner de Pajuelo. A la represa, la Verdiblanca va sentenciar per mitjà d’Ángel i Manolín.

MARTORELLES - MOLINOS 2-1
MOLINOS: Santos, Rafa (David, 80’), Manolo, Anillo (Ortiz, 68’), Nani, Gonzalo, Sergio, Díaz, Raúl, Mena i Luis (Morales, 65’).
El Molinos va caure en un partit que va tenir una part per cada equip. Van ser els mataronins els que es van avançar amb un gol de Raúl a la mitja hora de joc, però tot i tenir dues bones ocasions no van poder ampliar l’avantatge. A la represa els locals es van posar les piles i amb un joc molt ràpid van aconseguir marcar dos gols que van donar la volta al partit. El Molinos va tenir una clara ocasió, però la sort va somriure al Martorelles que es va endur els tres punts.

PLA D’EN BOET - ARENYS MAR 3-1
PLA D’EN BOET: Mane, Pallarés, Arturo, Oscar (Cristian, 85’), Dani, Albert, Alberto, Chaco (Morales, 80’), Chito (Caballero, 60’), Jordi (Cristóbal, 85’) i Púa.
El Pla d’en Boet va aconseguir un triomf important contra l’Arenys de Mar en un partit amb un gran protagonista, Chaco, autor dels tres gols dels mataronins. El primer temps va ser molt igualat amb un gol per cada costat. A la represa, Chaco va avançar els mataronins de penal, i això va fer que els visitants s’aboquessin a l’atac deixant uns espais que va aprofitar el mateix jugador per sentenciar al contraatac als 83’.