La Mataronesa continua en ratxa

El conjunt mataroní va guanyar 3-1 el Pineda i encapçala la classificació de Tercera Catalana empatat a punts amb l’Alella

140914Fu_UDMataronesaEl partit va començar sense un dominador clar de la pilota i amb un Pineda lluitador que plantava cara a la Mataronesa, un dels equips que ha començat més fort la temporada. Però van ser els locals els que van aconseguir el primer gol de la tarda obra de Zaka, que des de fora de l'àrea va batre al porter local fent l’1-0 al minut 5’ de joc.

Els visitants no van acusar el gol en contra i van començar a dominar el matx amb una Mataronesa molt imprecisa en la circulació de la pilota. L'ocasió més clara del Pineda va arribar al minut 25, en el llançament d'una falta des de la frontal de l'àrea que Pedro va desviar a córner. Els locals no dominaven la pilota, però quan aconseguien enllaçar el seu joc arribaven amb perill a la porteria visitant, tot i això, no van poder augmentar la diferència en el marcador.

A la segona meitat els visitants van posar contra les cordes els locals fins que en el minut 70’ van aconseguir empatar el partit, després d'una pèrdua de pilota dels mataronins. Els nervis van arribar a les files locals propiciant que el Pineda disposés de diverses ocasions per posar-se per davant en el marcador, tantes que Pedro va poder exhibir-se amb unes parades de mèrit impedint que la pilota entrés en la seva porteria. Però el partit va fer un gir inesperat en el minut 80’ quan Navarro va treure una falta des de la frontal de l'àrea que Hassan va assistir a Mosquera perquè fes el 2-1.

El Pineda no es va rendir, però tot i el seu gran esforç,  va ser el conjunt mataroní qui de nou va marcar i va sentenciar el partit. En el minut 90’ Omar va agafar la pilota des del seu mig camp esquivant tots els adversaris que li sortien al pas i va assistir des de la ratlla de fons perquè el seu germà Said fes el definitiu 3-1.

MATARONESA - PINEDA 3-1

MATARONESA: Pedro, Kiko (Omar 82’), Palanco, Simon (Navarro 71’), Othman (Hassan 71’),  Zaka (Said 54’), Carlos, Soufiane, Mosquera, Manolo i Joel (Facia 71’).