El CE Mataró perd la imbatibilitat de forma estrepitosa

El San Juan de Montcada l'ha derrotat per 0-3, amb tres gols marcats al primer quart d'hora de la segona part

El CE Mataró ha perdut la seva imbatibilitat en caure de forma estrepitosa a casa davant el San Juan de Montcada que ha guanyat el partit gràcies a la seva superior intensitat en tot moment i a un quart d'hora d'inspiració a l'inici de la segona part, culminat amb un gol impressionant des de més de 40 metres del seu lateral dret.

CONSULTA LA CLASSIFICACIÓ AL MARCADOR

San Juan Montcada-Mataro

La primera part ha estat fluixa per part de l'equip local que amb les línies molt separades li costava molt arribar amb perill a l'àrea local. De fet l'única aproximació ha provocat una clara oportunitat a peus de Marc Aranyó que ha estavellat una pilota al pal al quart d'hora de joc. Per part visitant l'única ocasió ha arribat en una rematada d'Alberto que Urbano ha tret sota pals.

A la represa els montcadencs han tingut la sort de marcar a la sortida d'un córner al primer minut i a partir d'aquí no han anat pas enrere sinó que encara s'han crescut més i deu minuts més tard ha arribat el segon gol també a la sortida d'un córner i al quart d'hora de la segona part el seu lateral dret ha engaltat un xutàs potentíssim, res de vaselina eh!, des de més de quaranta metres que ha entrat per tot l'escaire sorprenent el porter local.
Poc després hi ha hagut una altra acció de perill dins l'àrea visitant, però estava clar que no era el dia del Mataró i primer el porter i després un defensa sota pals han salvat clares rematades d'Ariño i Cristian. I uns moments més tard el jugador que havia fet el tercer gol ha estat expulsat per acumulació, i això feia preveure que l'equip local, amb l'entrada de Baba i Dídac, tancaria el seu rival, però no ha estat així, ja que ben aviat també Uri ha estat expulsat i poques oportunitats hi ha hagut de maquillar el resultat.

Jornada històrica?

En aquesta jornada, al grup 2 de la Segona Catalana, s'ha produït un fet ben inusual en qualsevol esport i en qualsevol categoria i és que han guanyat tots els equips que jugaven fora de casa.

CE MATARÓ - SAN JUAN MONTCADA 0-3

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Urbano (Baba 73'), Antonio, Koke, Isma Aguilar (Willy 9'), Parri, Sergi Sànchez (Fiti 59'), Bustos (Dídac 53'), Cristian, Marc Aranyó (Ariño 46'), Uri (expulsat als 81').
GOLS: 47' Cuchi (0-1); 57' Miguelito (0-2); 61' Torres (0-3).