El Cirera perd el primer derbi comarcal

El Premià de Mar es va tornar a emportar la victòria del terreny cirerenc tal com havia fet la temporada passada

La UD Cirera continua amb la seva mala ratxa a casa i, després de perdre en el primer derbi comarcal de la temporada jugat davant el Premià de Mar, ja encadena quatre partits sense guanyar al seu camp, cosa ben diferent de la seva trajectòrisa a fora, on encara no ha perdut.

En el partit del dissabte el Premià de Mar va mostrar-se molt efectiu, jugant bé per les bandes, i va aprofitar les seves ocasions de gol a la primera part per avançar-se amb un 0-2 al descans, amb gols de Massanet al quart d'hora, d'un bon xut creuat, i de Del Gesso a la mitja hora, en un gran xut parabòlic davant del qual res va poder fer Carrión, i aquest avantatge ja li va permetre després jugar amb comoditat.

A la represa el tècnic del Cirera va introduir una sèrie de canvis netament ofensius per tal d'intentar com a mínim empatar el partit. Deixant espais el Premià va tenir més oportunitats de sentenciar, però quan faltaven deu minuts va ser Àngel Vega el que va reduir distàncies amb una centrada-xut des de l'esquerra. Però en quedar-se el Cirera amb deu per expulsió d'Augusto Campos, ja no va ser possible la remuntada.

111014 FUT Cirera - Premià

UD CIRERA- PREMIÀ ESPORTIU 1-2

UD CIRERA: Carrión, Isaac (Àngel Vega 65'), Miguel Fernàndez (David Jiménez 85'), Óscar Castillo (Demba 46'), Rafa Auñón, Alberto Sànchez, Remo, Augusto Campos, Ibu Baldeh, Aleix Tarrés "Peque" (Eduard Núñez 46') i Cristian (Maldonado 46').
PREMIÀ ESPORTIU: Vilajoana, Borja, Kilian, Julio, Litus, Gerardo, Massa (Marc Pérez 80'),  Àngel, Fede (Edu 85'), Mati (Enrique 85'), Valderas (Xevi 46').
GOLS: 14' Massa (0-1); 30' Mati (0-2); 80' VEGA (1-2).

111014 FUT Cirera - Premià