Partit vibrant del Cirera al camp del Singuerlin (3-4)

El Cirera va haver de patir de valent per sumar els tres punts

El Cirera va haver de patir de valent per sumar els tres punts del camp del Singuerlín, en un partit que haguessin pogut sentenciar a l’inici de la segona part. Van ser els locals els que van inaugurar el marcador amb un gol als 2 minuts, però després de diverses ocasions el Cirera va empatar abans del descans amb un gol de falta directa executada per Castilla.

A la represa va arribar el segon gol dels grocs, obra d’Abril, però els mataronins no van saber sentenciar i van fer que els locals tornessin a entrar en el partit amb l’empat a 2. En un quart d’hora final de contínues alternatives els locals van neutralitzar el tercer gol que havia fet Dani Galeote, però Gavilán a cinc minuts pel final va fer el definitiu 3 a 4 que feia justícia al que s’havia vist sobre el terreny de joc.