Aquest cop és el Mataró el que empata en temps afegit

L'equip groc-i-negre ha remuntat el 3-1 del descans i continua invicte, tot i que perd el lideratge

El CE Mataró ha hagut de fer una autèntica demostració de caràcter per mantenir la seva imbatibilitat, en el partit jugat avui al migdia al camp del Lloreda a Badalona, ja que ha aconseguit remuntar el 3-1 advers del descans que es mantenia quan faltaven cinc minuts per acabar el partit. Els gols de Landi, Uri i d'Hèctor Urbano, l'ex-jugador del Cirera, en el partit en que debutava amb la samarreta groc-i-negra en partit oficial, han servit per obtenir un empat a tres que manté el Mataró invicte, però que no li serveix per mantenir el lideratge que passa a mans del Ripollet que, tot i haver perdut a casa seva davant el Mataró per 0-3, no ha cedit cap més punt, mentre que l'equip de Polo se n'ha deixat quatre en els dos darrers partits.

L'equip local ha sortit en tromba, demostrant, com ja havia fet al camp del Cirera la setmana anterior, un bon nivell ofensiu, i ha marcat molt aviat. Però de seguida Landi ha empatat i el matx ha continuat obert.

Però abans de la mitja hora el Mataró s'ha quedat amb deu per expulsió de Willy i també ha perdut Landi per lesió, i el Lloreda ha aprofitat tot això per marcar dos gols abans del descans, posant el partit molt complicat per al líder.

A la represa el Mataró ho intentava, tot i jugar amb deu, però el Lloreda no tenia massa problema per mantenir l'avantatge, fins que a falta de vint minuts, ha estat l'equip local el que s'ha quedat amb deu, i a partir d'aquí el Mataró s'ha llançat a l'atac i primer Uri i ja sobre el temps reglamentari Hèctor Urbano han aconseguit marcar donant així un puntet, molt valuós, això sí, al seu equip.

LLOREDA - CE MATARÓ 3-3

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Willy, Antonio (Hèctor Urbano 79'), Koke (Marc Aranyó 79'), Isma Aguilar, Parri (Sergi Sànchez 46'), Fiti, Cristian, Bustos (Dídac Bancells 69'), Landi (Lluís 36') i Uri Martínez.
GOLS: 12' Lombardo (1-0); 16' LANDI (1-1); 24' Vicente (2-1); 32' Lombardo (3-1); 82' URI MARTÍNEZ (3-2); 89' URBANO (3-3).