El CE Mataró no pot amb el cuer però continua líder

L'Equipo Ja va empatar en temps afegit quan jugava amb deu

Mataro-Equipo Ja

El CE Mataró tenia una bona oportunitat d'obrir forat amb alguns dels rivals més importants que avui havien ensopegat, però l'ha desaprofitat en deixar escapar dos punts davant el cuer, i el que és pitjor, quan ja semblava que els tenia a la mà, en el darrer sospir del partit i davant d'un equip que no havia fet res de perill fins aquell moment.

L'equip groc-i-negre, que la setmana passada havia guanyat al camp del líder per 0-3, ha desaprofitat una ocasió immillorable d'avançar-se al marcador als 10' quan el porter visitant ha aturat un penal a Cristian i també la posterior rematada a boca de canó d'Ariño, que uns minuts abas ja havia enviat fora un xut en posició molt bona.
A partir d'aquí l'equip visitant, molt ben instal·lat al darrere s'ha anat creixent, no pel que fa al joc però sí a la destrucció del que intentava fer el Mataró que fins al descans ja no han tornat a inquietar la porteria de Juanito.

Mataro-JA

A la represa tot ha continuat igual amb l'Equipo Ja fent una exhibició de pèrdua de temps i de provocacions per treure de les seves caselles als jugadors locals. Però al final ha arribat el gol esperat quan Dídac s'ha desmarcat bé i ha superat magníficament la sortida del porter. Després d'això encara Fiti hauria pogut marcar el segon quan ha engaltat una centrada de Bustos, però el seu xutàs s'ha estavellat al pal. Ja en temps afegit, un jugador visitant ha estat expulsat, però pràcticament en la darrera jugada, una falta d'entesa entre porter i defensa ha propiciat el gol de l'empat visitant, deixant l'afició i l'equip local absolutament glaçat.
Tot i això, el Mataró continua líder, però ara ja no en solitari, i aquests dos punts perduts són d'aquells que de vegades es troben a faltar al final del campionat.

CE MATARÓ - EQUIPO JA 1-1

CE MATARÓ: Joel Garzón, Willy, Antonio, Koke, Isma Aguilar, Parri, Fiti, Cristian (Bustos 88'), Jaume Gras (Landi 46'), Marc Ariño (Dídac Bancells 64'), Marc Arañó (Uri Martínez 46').
GOLS: 80' DÍDAC BANCELLS (1-0); 90+5' Ortiz (1-1).