El Cirera rep l'empat en el darrer minut

Després de remuntar un gol dels visitants va deixar escapar dos punts al final

La UD Cirera continua amb la seva mala ratxa a camp propi, on el persegueix la mala sort que ja va tenir la temporada passada, i el dissabte a la tarda va deixar escapar el triomf davant el Lloreda badaloní en el darrer minut del partit.

Futbol Cirera-lloreda

El matx havia tingut una primera part força interessant, amb moltes ocasions de gol per part dels dos equips, frustrades bé per errades en la rematada o per les aturades dels dos porters, que van estar molt bé, i al descans es va arribar amb empat a zero.
La segona part va ser més vibrant i va anar guanyant en intensitat a mesura que s'acostava el final. Primer, a la mitja hora de joc, va marcar l'equip visitant després d'un clar penal, però el Cirera aleshores es va llançar a l'atac i primer Demba va empatar, pràcticament en la primera pilota que tocava, culminant una bona jugada col·lectiva, i després Pau Hernàndez va avançar a l'equip local a falta d'un quart d'hora per acabar, aprofitant una assitència de Demba. Però quan semblava que els tres punts acabarien a casa, i després que el Cirera desaprofités un contraatac claríssim, en el darrer minut el Lloreda va empatar en un embolic dintre l'àrea.

UD CIRERA - LLOREDA 2-2

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Isaac Ramos, Óscar Castillo (Albert Sànchez 46'), Remo, Rafa Auñón, Albert Rubio, Augusto Campos, Pau Hernàndez (Cristian Romero 82'), Ibu Baldeh, Aleix Tarrés "Peque", Joel Pérez (Demba Traoré 71').
GOLS: 61' Vicente de penal (0-1); 71' DEMBA (1-1); 76' PAU HERNÀNDEZ (2-1); 90' Rosas (2-2).