La Mataronesa continua imparable

L'equip negre i vermell és co-líder de la 3a Catalana

La Mataronesa continua imparable i després de guanyar 0-4 al camp del Llavaneres se situa com a co-líder de la 3a Catalana, amb els mateixos punts i la mateixa diferència de gols que l'Alella, que n'ha fet un més i per això és líder.
De tota manera s'ha de dir que el resultat final no reflecteix en absolut el que es va veure el dissabte a la tarda en el municipal de Llavaneres. La primera part va ser dominada quasi sempre per l'equip local, que amb les idees més clares va disposar de diverses ocasions per posar-se per davant en el marcador, fins que en el minut 43 Mosquera va aconseguir batre al porter local amb un centre xut que significà el 0-1 abans del descans.

140921Fu_LLav-UDM (2)

La segona part va començar com la primera amb un Llavaneres que feia un pas cap endavant en les seves línies posant pressió en el seu atac i una Mataronesa amb un joc més de contenció, però els gols els va fer l'equip negre-vermell. En el minut 52 Demian remata una falta lateral treta per Navarro aconseguint el 0-2 i després, quan el Llavaneres ja jugava amb un home menys i havia reclamat un penal, van marcar Zaka, aprofitant un servei de Joel i després Ito, que tancà la tercera victòria consecutiva de la Mataronesa.

Van jugar per la Mataronesa: Pedro, Hassan, Demian, Navarro, Palanco, Simon (Zaka 46’), Carlos (Facia 46’), Soufiane (Ito 85’), Mosquera (Kiko 85’), Manuel, Joel (Kiko 85’), Miguel y Othman.