Primera victòria de la temporada del Cirera

L'equip mataroní ha estat clarament superior a l'Equipo Ja

L'equip de la UD Cirera s'ha aconseguit fer amb la seva primera victòria de la temporada al camp de l'Equipo Ja després de superar-lo amb certa comoditat pel resultat d'1-3, i fent-se així amb tres valuosos punts que ja li permeten sortir de la zona de descens.

140913 FUT Cirera - Ripollet

L'equip de Murillo que havia deixat entreveure alguns problemes el passat dissabte a casa davant el Ripollet, ha demostrat que va a més. Ha sortit molt mentalitzat en un camp d'ambient complicat i amb un gol molt matiner de Peque ha obert les esperances de poder sumar el primer triomf. Abans de la mitja hora de joc Agus Campos ja havia fet el segon i amb aquest resultat s'ha arribat al descans.
A la represa l'equip local ho ha intentat, però la defensa cirerenca avui ha estat molt segura i només ha encaixat un gol quan el final ja s'acostava. Aquest gol podia generar certa inquietud, però Agus Campos ha tornat a trencar les esperances dels locals amb el tercer gol.

EQUIPO JA - UD CIRERA 1-3

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Isaac Ramos, Miguel Fernàndez, Óscar Castillo, Rafael Auñón, Alberto Sànchez, Remo (Juan Garcia 88'), Agus Campos, Ibu Baldeh, Aleix Tarrés "Peque" (Demba Traoré 57') i Joel Pérez (Pau Hernàndez 74').
GOLS: 8' ALEIX TARRÉS "PEQUE" (0-1); 25' AGUS CAMPOS (0-2); 83' Lofti (1-2); 89' AGUS CAMPOS (1-3).