El CE Mataró derrota el líder i s’acosta als llocs de permanència (1-0)

Els groc i negres van ser superiors al Castelló i van guanyar gràcies a un gol de penal

CE MATARÓ: Fabio, Aitor Olmo, Gimeno, Migue, Roberto, Dani Ruiz (Guillem, 61’), Santi Asensio, Òscar Hernàndez, Torrecilla, Mora (Rado, 68’) i Jordi Martínez (Rondinelly, 92’).
CASTELLÓ: Oliva, Rondo (Juanjo, 46’), Mora (Dealbert, 40’), Miguel, Palacios, Estévez, Rodri, Xavi Garcia (Marcos, 64’), Javi Sanchís, Ollés i Serrano.
ÀRBITRE: Sr. García Carreras. Va mostrar targeta groga al local Òscar.
GOL: 46’ Centrada des de la banda dreta de Jordi Martínez que Toni Mora controla dins l’àrea però és objecte de penal, transformat per Jordi Martínez.


No semblava el dia més propici per corregir la derrota de la setmana passada a Figueres degut a l’entitat del Castelló, el líder destacat de la categoria, però el Mataró va saber treure profit d’una bona acció ofensiva al final de la primera part per aconseguir sumar un triomf vital. Ara els homes de Joan Vilà estan a només dos punts de la zona de salvació.

La primera part va ser força ensopida, amb un Mataró conscient del poc marge d’error que li queda i el Castelló jugant a veure-les venir. Només un xut llunyà del visitant Xavi Garcia va posar en cert perill la porteria defensada per un Fabio que es va mostrar molt segur al llarg de tota la tarda. Però cap al final d’aquest primer temps va despertar el Mataró que, després d’una bona ocasió a peus de Migue, va crear la jugada del gol jugant en superioritat momentània per la lesió de Rondo. Va ser una acció per la banda dreta que Jordi Martínez va centrar a l’interior de l’àrea gran on Mora va fer un gran control endinsant-se dins l’àrea i sent objecte de penal. El xut des dels onze metres el va transformar el “pitxitxi” de l’equip, Jordi Martínez.

Després del descans els mataronins es van créixer i van tenir un parell de bones ocasions per sentenciar, però la defensa, el porter Oliva i el travesser es van interposar en les rematades d’Òscar, Torrecilla i Rado. Al final van ser els blanc i negres els que van bolcar-se en busca de l’empat però la defensa mataronina va mostrar-se molt segura i el públic no va haver de patir en excés.

CLASSIFICACIÓ DEL GRUP 3 DE SEGONA DIVISIÓ B