El Badalona guanya el Trofeu Iluro 2014

El CE Mataró va perdre 4-0 davant el líder del grup catalano-valencià de Segona B

Copa IluroL’actual líder del grup catalano-valencià de Segona B, el Club de Futbol Badalona, es va emportar amb claredat el Trofeu Iluro 2014 que es va celebrar el passat 11 de setembre al Camp del Centenari. Els homes entrenats per Manolo González van avançar-se ben aviat al marcador i van sentenciar a la segona meitat jugant amb superioritat per l’expulsió de Landi al darrer minut de la primera meitat.

La primera meitat del partit va ser prou atractiva, tot i el gol matiner dels escapulats i l'evident diferència de categoria entre els dos equips. Després del gol inicial de Grasa, els homes de Polo van buscar la porteria contrària amb ganes i, sobretot a la primera meitat, van gaudir d’alguna ocasió de gol. La seriositat defensiva en aquests primers 45 minuts van permetre marxar al descans amb aquest mínim desavantatge, però malauradament amb Landi havent de marxar abans d'hora als vestidors després de veure targeta vermella en reaccionar malament després d'una falta rebuda.

Copa Iluro

A la segona meitat, ja amb superioritat física i numèrica, el control dels visitants va ser total. D'aquesta manera els badalonins van acabar guanyant 0 a 4 amb gols de Joan Grasa –que va fer un doblet–, Manu Balda i Ponzio.