Treballada victòria del CE Mataró davant un bon rival

Un espectacular gol de Landi ha servit per tombar el Llefià

El CE Mataró ha aconseguit doblegar de forma molt treballada un rival que, de ben segur, estarà al final lluitant a la part alta, com és el Llefià badaloní, que la temporada passada jugava a 1a Catalana. D'aquesta manera l'equip de José M. Polo se situa, junt amb Ripollet i Premià de Mar, entre els tres equips capdavanters que han sumat els sis punts en els dos partits jugats.

Gol Landi

Gol matiner de Parri igualat prop del descans

El d'avui ha estat un partit de gran intensitat en el qual els dos equips semblava que ja s'estiguessin jugant tres punts vitals, tot i que només estem a la segona jornada del campionat. Això no ha col·laborat en què el matx fos brillant, ja que s'ha prioritzat la lluita per damunt de la cerca de la qualitat.

De bon començament ja s'ha vist un Llefià molt incisiu i amb forta pressió que no deixava sortir el Mataró del seu camp, però la primera vegada que l'equip local ho ha fet, a la sortida d'un córner Parri ha pogut engaltar un xutàs imponent que s'ha colat a la porteria visitant.

A partir d'aquí l'equip badaloní s'ha fet amo i senyor del centre del camp i l'equip groc-i-negre ja no ha tornat a crear perill en tota la primera part. Tampoc ho feien els visitants, però quan faltaven quatre minuts per al descans, i també a la sortida d'una falta, Jebran ha aprofitat un refús per engaltar un xutàs que ha entrat per tot l'escaire sense que Pol pogués fer-hi res.

Mataro-llefià

Landi torna a ser decisiu

A la represa hi havia la incògnita de si l'equip visitant podria mantenir el seu nivell d'intensitat i pressió de la primera part i a poc a poc s'ha anat veient que no i aquest segon temps ha estat clarament de l'equip local, que a més ha tingut la sort de tornar a marcar aviat. Ha estat en una bona jugada en que Parri ha obert a Cristian a la dreta i aquest ha centrat perquè Landi, gairebé jugant-se el físic, rematés de cap entrant com una exhalació al segon pal. Un gran gol que ha acabat valent els tres punts.

Mataro-llefià

El Mataró té oportunitats però no sentencia

A partir d'aquí el Llefià ha obert una mica més les seves línies, però es notava que no podia mantenir el ritme de la primera part. La defensa groc-i-negra controlava bé la situació i de fet no hi ha hagut jugades de perill, i el reajust fet pel tècnic al centre del camp, amb Dídac a la mitja punta, ha permès tenir el domini d'aquest espai i fer un joc més alegre creant nombroses situacions de gol davant l'avançada defensa rival. Dos minuts després del gol ha estat Uri qui no ha sabut resoldre un u contra u davant el porter badaloní, als 77' el mateix davanter ha vist com se li anul·lava un gol força dubtós, als 83' Isma ha obligat el porter a lluir-se en un llançament de falta, i finalment una rematada de Dídac, després d'una gran jugada de Marc Ariño, també ha topat amb el porter visitant. Això ha fet que l'emoció es mantingués fins al final i que els tres punts sabessin a glòria.

CE MATARÓ- LLEFIÀ 2-1

CE MATARÓ: Pol, Lluís, Koke, Antonio Pérez, Isma Aguilar, Parri, Fiti, Sergi Sànchez (Uri Martínez 46'), Javi Bustos (Dídac Bancells 53'), Landi (Marc Ariño 87'), Cristian (Marc Aranyó 82').
GOLS: 5' PARRI (1-0); 41' Jebran (1-1); 55' LANDI (2-1).