Segona victòria de la Mataronesa

Ha derrotat el Cabrils i ja suma sis punts i és líder de la 3a Catalana

La UD Mataronesa ha aconseguit avui a la tarda la seva segona victòria en aquesta primera temporada a 3a Catalana i per tant estarà situada en el grup d'equips capdavanters a la classificació.

Els primers minuts han estat de tempteig per part del dos equips, fins al minut 21, en el que Aitor, molt murri, s'ha ficat entre els dos centrals robant-li la pilota i fent pujar el primer gol al marcador. I quan el Cabrils encara estava pensant en la jugada del gol, Palanco s’ha aprofitat de la indecisió de la defensa visitant i ha marcat el segon en el minut 26. El Cabrils no trobava el seu lloc al camp i la Mataronesa ha fet pujar les seves línies d’atac i en el minut 32 Palanco ha aconseguit el tercer gol d'un fort xut des de fora d'àrea, arribant al descans amb 3-0 al marcador.

140913 FUT Mataronesa - Cabrils
A la segona part el Cabrils ha sortit més ficat en el partit, i en el minut 52 Jordi Llorente ha aconseguit batre la porteria local en aprofitar una molt bona centrada d'una falta lateral. Amb aquest gol ha començat el setge a l'àrea local i ha començat a endurir-se el joc i en el minut 56 Aitor ha estat expulsat amb vermella directa, quedant-se l'equip local amb deu. El Cabrils ha seguit empenyent, per tal de reduir distàncies en el marcador, però l'equip local ho ha aprofitat, i en una contra local conduïda per Soufiane, ha assistit a Palanco que ha rebut un penal que ell mateix ha transformat, aconseguint el seu primer hat-trick de la temporada en el minut 66. Els últims minuts el Cabrils ha baixat la intensitat en el seu joc i els locals han donat també per bo aquest 4-1.

Han jugat per la UD Mataronesa: Miguel, Kiko, Demian, Facia (Said 63´), Navarro (Carlos 60’), Palanco (Zaka 81’), Simon, Othman (Joel 46’), Soufiane, Manuel (Hassan 46’), Aitor, Pedro i Omar.

140914Fu_UDMataronesa

La Llàntia i Liverpool també guanyen. Juventus perd.

La Llàntia ha guanyat per 2-1 el Premià de Dalt, i el Liverpool ha guanyat per 1-2 a Cabrera i d'aquesta manera han sumat els primers punts de la temporada, mentre que la Juventus, que també havia perdut a la primera jornada, ha repetit derrota, en aquest cas al camp del Bufalà de Badalona per 2-0.