El Cirera cau derrotat a casa

El Ripollet ha aprofitat les seves ocasions per remuntar el gol inicial d'Ibu

La UD Cirera ha començat la temporada 2014-15 de forma semblant a com va tancar la temporada anterior en què va perdre molts punts al seu terreny de joc, i avui ha caigut derrotat davant un sòlid Ripollet que ha sabut controlar bé el partit i remuntar el gol inicial dels cirerencs.

El Cirera s'havia avançat ben aviat amb un gol d'Ibu, protestat pels visitants, però creiem que ben legal. Però el Ripollet, del que diuen que és un dels equips més potents de la categoria ha empatat ben aviat a la sortida d'un córner, un dels problemes endèmics de l'equip mataroní, i amb l'empat a un gol s'ha arribat al descans, sense que cap dels dos equips disposés de cap més ocasió clara de gol.

140913 FUT Cirera - Ripollet

A la represa ha semblat que el Cirera sortia amb més empenta, i durant uns minuts ha semblat que podia avançar-se, sobretot amb una ocasió molt clara a peus de Joel que no ha sabut superar el porter visitant en un u contra u. A partir d'aquí el partit s'ha trencat i el Ripollet, novament a pilota aturada, aquest cop de falta directa, ha posat l'1-2 al marcador. Després, aprofitant que l'equip local es llançava una mica a la desesperada a buscar l'empat i tenint en compte que el seu nivell físic encara no és del tot òptim, l'equip visitant ha trobat molts espais i, després d'un parell d'ocasions clares, ha acabat marcant el definitiu 1-3 sentenciant el partit.

UD CIRERA - RIPOLLET 1-3

UD CIRERA: Carlos Carrión, Isaac Ramos, Miguel Fernàndez, Óscar Castillo, Fran Carrasco, Remo Schonenberger (Cristian Romero 79'), Albert Rubio (Demba Taroré 56'), Joel Pérez (Angel Vega 70'), Aleix Tarrés "Peque" (Agus Campos 46'), Pau Hernàndez (Albert Sànchez 46') i Ibu Baldeh.
GOLS: 19' IBU BALDEH (1-0); 23' Alcañiz (1-1); 73' Zaplana (1-2); 89' Morera (1-3).