La Mataronesa debuta a 3a Catalana amb victòria

Ha guanyat per 0-3 al camp d'un ex-2a com és el Gramenet B, però els altres tres equips mataronins han perdut

La UD Mataronesa ha debutat a la 3a Catalana de forma immillorable després del seu ascens de la temporada passada, ja que ha guanyat per 0-3 ni més ni menys que al camp d'un ex-2a Catalana com és el Gramenet B que juga aquesta temporada al camp del Tiana.

La Mataronesa s'estrenava a la nova categoria i ja en el primer atac dels de Juan Antonio Ponce, Joel ha retallat dintre de l'àrea i ha estat travat i l’àrbitre ha xiulat la pena màxima, que Sergio Palanco s'ha encarregat de transformar el 0-1 en el minut 3.
Els visitants, amb un joc ordenat i amb la tranquil·litat del marcador, han controlat bé les situacions d'atac i defensives. La Gramanet s'ha vist sorpresa pel gol matiner i amb molts dubtes i nervis en el seu joc. La millor jugada local ha estat un xut creuat des de fora de l'àrea que Pedro ha desviat a córner amb una bona estirada. Però en el minut 33, Soufiane ja ha fet pujar el segon gol al lluminós en aprofitar una errada defensiva dels locals, i així s'ha arribat al descans amb un còmode avantatge de l'equip negre i vermell.

A la segona part la Gramanet ha sortit a canviar el signe del partit, i ha passat a tenir un joc més controlat i més contundent, i al minut 59 ha tingut l'oportunitat de reduir en un penal però Pedro, l'ex-porter del CE Mataró de la temporada passada (on ja va aturar algun penal) ha endevinat la trajectòria evitant el gol. A partir d'aquí s'han generat diferents ocasions per part dels dos equips, sobretot a pilota aturada, fins que els mataronins s'han tret la son de les orelles i han tornat a tenir el domini de la pilota, disposant de clares ocasions, com un gol anul·lat a Said en el minut 72 i finalment ha arribat el tercer dels visitants obra de Soufiane aprofitant una jugada de contraatac en el minut 87, arribant a la fi de l'encontre amb el marcador de 0-3.

L'alineació de la UD Mataronesa ha estat aquesta: Pedro, Kiko (Aitor 78), Hassan, Demian, Navarro, Palanco, Simón (Facia 72’), Othman (Mosquera 78’), Soufiane, Manolo, Joel (Said 62’), Miguel i Omar.

Els altres tres equips mataronins no puntuen

Els altres equips mataronins de la categoria no han tingut tanta sort, ja que han perdut tots tres. La Juventus davant l'Arenys de Mar a Can Xalant per 1-3, el Liverpool al Camí del Mig per 1-2 davant el Bufalà i la UD La Llàntia a Pineda per 2-0.