En un partit amb final boig el Cirera empata a fora

L'equip mataroní ha tret un valuós punt del difícil camp del Llefià

La UD Cirera ha començat amb bon peu la seva participació en la 2a Catalana, ja que ha tret un valuós empat del difícil camp del Llefià badaloní, equip que la temporada passada va jugar a 1a Catalana.

Ha estat un partit molt intens i l'equip de Murillo ha plantat cara en tot moment, mostrant altre cop la bona imatge que havia donat el passat diumenge en l'amistós davant el rival local en el Memorial Fleitas.

L'equip badaloní ha sortit fort, però el Cirera controlava bé la situació, fins que als 25' s'ha avançat el Llefià. Aquest gol ha esperonat l'equip cirerenc i Aleix Tarrés "Peque" ha empatat poc després.
Amb marcada tònica d'igualtat i d'emoció, i amb l'equip groc fent un gran partit en un terreny de joc de gran dificultat, ha anat transcorrent el partit fins que en els minuts finals, i en temps ja afegit, s'ha desencadenat la bogeria, primer amb un gol de Demba Traoré que donava els tres punts, i després amb el de l'equip local que ha empatat a 2 amb el seus darrers atacs a la deseperada.

LLEFIÀ - UD CIRERA 2-2

UD CIRERA: Carrión, Fran Carrasco, Castillo, Remo (Juan Garcia 89'), Ramos, Albert Rubio, Agus Campos (Angel Vega 66'), Joel Pérez (Pau Hernàndez 46'), Ibu Baldeh, Aleix Tarrés "Peque" (Cristian Romero 69'), Demba Traoré.
GOLS: 25' Casulleras (1-0); 32' ALEIX TARRÉS (1-1); 90+2' DEMBA TRAORÉ (1-2); 90+3' Hospital (2-2).

 Mataro-premià de dalt