El CE Mataró es mostra superior i debuta amb triomf

El capità Landi ha estat decisiu amb dos gols per obtenir els tres punts

El CE Mataró ha iniciat la temporada a 2a Catalana amb un merescut triomf per 1-2 al camp del Singuerlín, a Santa Coloma de Gramanet, amb dos gols del seu capità Landi a la primera part del partit.

Gol Landi

Des del primer moment s'ha vist un equip groc-i-negre molt ben plantat sobre el terreny de joc i mostrant-se clarament superior en estratègia, qualitat i condició física. Aquesta superioritat ha quedat palesa amb dos gols de Landi, aprofitant dues internades per la dreta, amb dues bones centrades de Dídac que el capità groc-i-negre ha transformat amb gol amb el seu olfacte golejador habitual. El mateix Dídac, poc després, enmig del total desconcert defensiu local, ha tingut una ocasió immillorable per fer el tercer, però el seu xut ha sortit alt.

140907Fu_Landi2

A la represa l'equip de Polo s'ha anat relaxant una mica, tot i això ha tingut oportunitat de gol, com en un possible penal sobre Landi quan encarava el porter i poc després en xut d'Uri Martínez al pal, en la primera pilota que tocava després d'haver entrat al camp. 
Els locals només han tingut una única oportunitat als 10' de la represa, en un xut llunyà que Pol ha desviat molt bé, fins que en el tram final l'única errada defensiva, quan la línia encara no s'havia acoblat després d'un canvi, ha donat el seu gol als colomencs.

140907Fu_AntonioIsma

L'equip per tant ha donat bones sensacions que s'hauran d'anar confirmant davant rivals més forts. A part de l'errada comentada, quan s'acabava de fer un canvi, la defensa s'ha mostrat sòlida, amb Pol segur sota pals, amb els laterals ferms al darrere i amb esperit ofensiu com sempre, i amb una parella inèdita formada per Antonio i Isma al centre, molt segurs mentre han estat junts al mig.

140907Fu_Fiti

En el doble pivot Fiti i Sergio Sànchez han fet un gran debut en partit oficial, a la mitja punta Víctor també ha treballat bé, i al davant, amb els extrems molt oberts, s'han creat molts problemes a la defensa local que Landi ha sabut aprofitar.
L'únic però que es pot posar a l'equip, ha estat no saber rematar el partit i relaxar-se lleugerament en el tram final arribant a donar esperances a un equip clarament inferior.

SINGUERLÍN - CE MATARÓ 1-2

CE MATARÓ EF: Pol Andiñach, Lluis, Antonio Pérez, Isma Aguilar, Willy (Koke 85'), Adriàn Redondo "Fiti", Sergio Sànchez (Àlex Aznar "Parri" 46'), Víctor Hernàndez (Cristian 57'), Bustos (Marc Aranyó 80'), Landi (Uri Martínez 65'), Dídac Bancells.
GOLS: 27' LANDI (0-1); 31' LANDI (0-2); 86' Contreras (1-2).

140907Fu_1requip14-15