El Cirera guanya el derbi amistós davant el CE Mataró

El conjunt groc venç 2-1 i guanya la 40a edició del seu Trofeu “Memorial” Ángel Manzano Fleitas

Mataro-CireraEl Cirera, entrenat per Dani Murillo, es va emportar la 40a edició del seu Trofeu “Memorial” Ángel Manzano Fleitas, després de guanyar 2-1 el CE Mataró Escola de Futbol, en un amistós de pretemporada que va tenir poc d’amistós i que va acabar amb dos jugadors locals expulsats. Tot i tractar-se d’un matx de pretemporada, el partit va ser intens i va tenir les friccions que sempre hi ha en un derbi.

El Cirera va dominar la primera part i gràcies als gols de Castillo i Pau Hernández va marxar al descans guanyant 2 a 0. A la segona part el conjunt  entrenat per JM Polo va reaccionar i als sis minuts, Ismael Aguilar, la darrera incorporació dels grocs i negres, va escurçar diferències. A partir d’aquí els visitants van posar setge a la porteria d’un Cirera que es va tancar al darrere, i més encara quan es va quedar amb 10 per l’expulsió per doble groga d’Ibu. Quan faltaven deu minuts pel final el Cirera es va quedar amb 9, però tot i això va saber patir i emportar-se la victòria en el primer derbi de la temporada.

Mataro-Cirera

Resultats amistosos

A banda d’aquest partit, els dos conjunts mataronins van jugar altres amistosos la setmana anterior. Entre setmana el Cirera va empatar 1-1 a casa davant l’Espluguenc de 2a Catalana, el gol mataroní va ser obra d’Aleix Tarrés. En aquest encontre la mala notícia va arribar en forma de lesió, ja que el capità del Cirera es va lesionar greument després de trencar-se el cúbit i el radi. L’endemà del derbi el Cirera va perdre 3-1 davant el Bellvitge també de 2a Catalana, els mataronins van notar l’esforç del dia anterior i van caure clarament. El gol cirerenc va ser obra d’Ibu.

El Mataró per la seva part, dijous de la setmana passada va guanyar 0 a 2 al camp de l’Arenys de Mar, equip que milita a Tercera Catalana.

UD CIRERA - CE MATARÓ 2-1

CIRERA: Antonio (Carrión, 46’), Carrasco, Castillo, Miguel (Rafael, 46’), Remo, Ibu, Joel, Aleix Tarrés, Augusto (Bojang, 46’), Pau, Vega.
MATARÓ: Pol, Lluís, Willy, Isma Aguilar, Antonio Pérez (Uri Martín, 63’), Parri (Sergi, 75’), Bustos, Fiti, Landi (Urbano, 63’), Gras, Marc Aranyó.
GOLS: 21’ Castillo (1-0), 37’ Pau (2-0), 51’ Isma Aguilar (2-1).