Bones sensacions del CE Mataró a l'inici de la pretemporada

Va superar un primera catalana com és el Granollers per 3-1

El CE Mataró EF va iniciar aquest passat cap de setmana la seva pretemporada amb dos partits que van deixar bones sensacions i bons resultats, ja que el dissabte va guanyar per 3-1 un 1a Catalana com el Granollers i el diumenge per 6-1 un 3a Catalana com és el Liverpool de la nostra ciutat.

L'equip que dirigeix Jose M. Polo pràcticament manté tot el bloc de la temporada passada, destacant això sí una baixa important com és la del defensa Dani Prieto i la ja coneguda del retirat Abel Moreno, i això es va notar ja en aquests primers partits.
El dissabte l'equip vallesà es va avançar, però un dels nous incorporats, l'ex-jugador del Cirera, Bustos, va empatar abans del descans aprofitant un bon servei de Landi. I a la segona part primer un altre ex-cirerenc com Hèctor Urbano i després Víctor Hernández van establir el 3-1 definitiu.

Joel Porter CE Mataró

En aquest partit van jugarcom equip inicial: Joel (del juvenil), Luís, Antonio Pérez, Albert Pintor, Willy, Parri, Bustos (arribat del Cirera), Jaume Gras, Landi, Víctor Hernández i Marc Arañó. I a la segona part van entrar Pol Andiñach, Hèctor Urbano (arribat del Cirera), Koke, Fiti (arribat del Cirera), Isma Aguilar (que retorna a l'equip procedent del Vilassar de Dalt), Sergi Sànchez (juvenil), Cristian i Dídac Bancells.
A més estan a la plantilla, però no van jugar en aquest primer partit, Uri Martin, Marc Ariño, Uri Martínez i Baba Nimaga, conformant tots plegats un grup que pot donar moltes satisfaccions.

El diumenge el CE Mataró va superar el Liverpool, equip de la nostra ciutat de 3a Catalana, per un clar 6-1 en un partit de lògica superioritat groc-i-negra materialitzada amb gols d'Uri Martínez (3), Dídac, Landi i Bustos.