El CE Mataró tanca la temporada golejant

L'equip groc-i-negre acaba cinquè a només dos punts del lloc de promoció

El CE Mataró ha tancat la temporada de 2a Catalana amb una contundent victòria sobre el Ripollet a qui ha golejat per 5-1. D'aquesta manera l'equip groc-i-negre acaba el campionat en cinquena posició, a només dos punts del lloc de promoció d'ascens que finalment ha estat per a la UE Sants, mentre que el títol i l'ascens directe ha estat per al Molletense. Al final només ha faltat un gol en el partit jugat a casa contra el Sants, i que acabà amb 0-0, per tal que el Mataró hagués pogut jugar la promoció. Quina llàstima!

Mataro-Ripollet

El Mataró sentencia amb quatre gols en deu minuts

En el partit d'avui, jugat sense cap mena de pressió per part de cap dels dos equips, ha tingut una primera mitja hora de tempteig i fins i tot lleuger domini visitant, però sense ocasions clares de gol, fins que a la mitja hora ha arribat la primera, quan l'equip visitant ha disposat d'un lliure indirecte dins l'àrea que ha estavellat a la barrera i arran d'aquesta jugada el Mataró ha pogut treure un contraatac rapidíssim que ha agafat la defensa visitant completament descol·locada i Uri Martínez l'ha culminat per marcar el primer gol.

I a partir d'aquí l'equip local ha enganxat deu minuts sensacionals, en els quals li ha sortit tot i amb bones combinacions i eficàcia resolutiva al davant ha marcat tres gols més abans del descans, obra del mateix Uri, en aquesta ocasió de cap aprofitant una centrada de Cristian i superant la sortida en fals del porter, d'Adan Nevado després d'una sensacional cavalcada de Luís, i de Landi, que ha superat molt bé l'estirada del porter visitant col·locant la pilota ran de pal.

Gol Uri

La segona part ja sobrava

I als cinc minuts de la represa Landi ha servit en safata una bona pilota a Adan que ha fet el seu segon i cinquè global. Després, ja amb el partit decidit, podríem dir que ha sobrat la segona part, en el qual l'únic al·licient ha estat veure si l'equip groc-i-negre conservava una vegada més el zero a la seva porteria o si el Ripollet marcava el seu gol de l'honor. Finalment, quan faltaven vuit minuts per al final, ha succeït això últim i el Mataró ha vist trencada la seva llarga ratxa sense encaixar cap gol a casa que durava des del partit del Carmelo del 23 de febrer. Han estat 570 minuts sense rebre cap gol, que no està gens malament.

S'acaba amb esperança... i incertesa

Així el Mataró tanca una bona temporada en la qual, de la mà de José M. Polo i d'una bona plantilla, que a més és bon grup humà, s'ha recuperat una mica l'esperança en el centenari club mataroní, tot i haver passat per un moment molt dur com va ser la mort del president Albert Gibert. Però queda la incertesa que encara planeja sobre el club, pel que fa als aspectes legals, i que esperem que es puguin solucionar de la millor forma possible.

CE MATARÓ - RIPOLLET 5-1

CE MATARÓ: Pedro López, Luís, Antonio, Dani Prieto, Dídac Bancells, Parri, Cristian (Marc Ariño 60'), Albert Pintor (Simón 60'), Landi, Adan Nevado (Jaume Gras 54'), Uri Martínez (Óscar Bas 46').
GOLS: 31' URI (1-0); 35' URI (2-0); 38' ADAN (3-0), 41' LANDI (4-0), 50' ADAN (5-0); 83' (5-1).

EL CADET PUJA A DIVISIÓ D'HONOR
A la tarda, l'equip cadet del CE Mataró EF, que entrena Jordi Pérez, ha donat la que és possiblement l'alegria més gran de la temporada, ja que en derrotar el Vilassar de Mar per 2-1, s'ha fet amb el segon lloc del seu grup de la Preferent Catalana i amb ell puja a la Divisió d'Honor, ja que el primer classsificat, que ha estat el Girona B, no ho pot fer per tenir-hi el seu A.
Han jugat per part del CE Mataró EF: Guillem Clota, Abraham Quiñónez, Guillem Conesa, David Román, Oriol Vergés, Marc Vélez, Marcos Sanmartín, Sergi Gonzàlez, Ricard Recto, Antoni Anastasio i Pol Vallès. Han marcat Conesa de penal i Pol Vallès.