El CE Mataró trenca el seu malefici davant el Cirera

Un golàs de Dani Prieto dóna la primera victòria del club groc-i-negre davant el seu rival ciutadà

En el derbi disputat avui al camp Municipal de Cirera, el CE Mataró ha pogut trencar per fi el seu malefici davant el seu rival ciutadà i gràcies a un golàs de Dani Prieto a la primera part ha aconseguit la primera victòria de la història en partit oficial davant la UD Cirera. Tot i el triomf, la resta de resultats no han acompanyat, i el CE Mataró no podrà accedir a un dels dos primers llocs de la taula que donen l'ascens i la possibilitat de jugar la promoció.

Mataro-Cirera

Sobretot a la primera part s'ha vist un molt bon futbol entre dos equips que sempre han estat més preocupats de crear que no pas de destruir. Tot i que l'equip local ja té la permanència assegurada ha sortit a jugar amb gran intensitat, tal com ho va fer a la primera volta al camp del Centenari (on, recordem-ho, va guanyar per 0-3), i amb una forta pressió i molt bon joc al primer toc ha plantat cara al seu rival, que avui vestia de blau, que tenia lleugeres esperances encara de poder pujar a la segona posició.

La primera ocasió, al primer minut, ha estat per Landi però ha fallat el seu xut sol davant el porter local, però després ha estat el Cirera el que s'ha apropat amb més perill a l'àrea rival, amb ocasions per a Fiti, Agus i Demba. Però el que són les coses, quan més atacava l'equip local, a la sortida d'una falta i després d'un refús defensiu, Dani Prieto ha engaltat una volea imponent que ha entrat per l'escaire fent inútil l'estirada de Toni.

Després del gol el Cirera ha tornat a la càrrega i Pol ha salvat una ocasió claríssima de Fiti aturant el seu xut a boca de canó. Ja al tram final de la primera part el CE Mataró ha pres el control de la situació i s'ha apropat més a l'àrea però sense arribar a crear excessiu perill, i al descans s'ha arribat amb el mínim avantatge visitant.

El Mataró no pot sentenciar

A la represa ha semblat com si el Cirera acusés l'esforç fet a la primera part i el Mataró ha controlat força bé la situació i ha gaudit d'algunes ocasions però sense encert a la rematada final. Però l'ocasió més clara l'ha tingut Demba que, sol al punt de penal, ha obligat Pol Andiñach a fer una sensacional aturada, amb gran demostració de reflexos.

Al tram final, i a partir del moment en què el Cirera ha jugat en inferioritat, el Mataró hauria pogut sentenciar el partit al contraatac, però li ha faltat velocitat i profunditat per acabar les clares jugades de gol, en un partit que, tot i que s'ha desenvolupat en general amb força correcció, ha acabat amb quatre jugadors expulsats.