Arriba el segon derbi de la temporada

El Cirera rep diumenge a les 12 hores un CE Mataró que necessita un miracle per acabar la lliga en posicions d'ascens

Derbi MataróAquest pròxim diumenge al migdia els dos equips mataronins s’enfronten en el segon derbi de la temporada, emb el 0-3 de la primera volta en el record i també amb el fet que el CE Mataró encara no ha pogut guanyar mai en partit oficial al seu rival ciutadà.
Està clar que el matx és una mica més important per a l’equip groc-i-negre, tot i que té molt difícil l’obtenció de la segona posició, però de ben segur l’equip local voldrà repetir la victòria de la primera volta. El partit es jugarà diumenge a les 12 hores al Camp Municipal de Futbol de Cirera.

El CE Mataró visita el camp municipal de Cirera en partit oficial després de 22 anys sense fer-ho. El darrer partit disputat allà entre els dos equips mataronins va ser el 5 d'abril del 1992 i va acabar amb empat a zero gols. En aquella ocasió el Mataró ocupava la 2a plaça i la UD Cirera era 5è a la classificació de la 1a Territorial.

Van jugar pel Cirera: Pavón, Sanz, Guañes, Teruel, David, Juanfra (Leiva), Cristóbal, Rafa (Marcos), Alfa, Gorreta i Xaudaró. I pel Mataró: Moner, Colorado, Moisés, Expósito, Càmara, Ramos (García), Sancho, Agustí, Nacho, Roland (Morató) i Andreu.

S'ha de dir que fins ara el CE Mataró i el Cirera s'han enfrontat en cinc ocasions i l'equip groc-i-negre encara no coneix la victòria, que ara necessita imperiosament.

Els resultats que s'han produït fins ara són aquests:
1990-91
CE Mataró- UD Cirera  0-2
UD Cirera- CE Mataró  3-2
1991-92
CE Mataró- UD Cirera  0-2
UD Cirera- CE Mataró  0-0
2013-14
CE Mataró- UD Cirera   0-3