El CE Mataró guanya a casa amb força comoditat

De tota manera l'ascens continua estant molt complicat, depenent d'ensopegades d'altres equips

El CE Mataró EF ha superat amb certa comoditat l'equip de la Catalana per un 2-0 que encara queda curt pels mèrits fets pels dos equips i per les nombroses oportunitats de gol de què ha gaudit l'equip local al llarg del partit i, sobretot, d'una segona part en la qual s'ha mostrat absolutament superior al seu rival.

A la primera part l'entramat defensiu de la Catalana ha resistit bé, i durant mitja hora a l'equip groc-i-negre li ha costat, fins i tot, arribar a l'àrea i no ha estat fins al tram final que Landi ha disposat de dues bones ocasions, però en les dues la seva rematada ha sortit fora per poc.

Mataro-badia

A la represa el Mataró ha sortit amb més empenta ofensiva, dominant el centre del camp i amb gran seguretat a la línia defensiva, que ha aconseguit mantenir el zero per 19a vegada al llarg de la temporada. Només faltava trobar el camí del gol. Al minut 1 el porter visitant ja ha tret una gran rematada de cap de Cristian a la sortida d'una falta, i poc després n'ha tret una altra de Landi amb els peus i un xutàs d'Uri que entrava enganxat a l'angle, però al final ha arribat el primer gol, a la sortida d'un córner, en una xilena de Cristian, i poc després el mateix jugador ha fet el segon gol, que ja ha donat tranquil·litat, en rebre una bona asistència de Dani Prieto també a la sortida d'un córner.
Fins al final encara hi ha hagut un parell o tres més d'ocasions però no hi ha hagut encert per arrodonir la golejada.

Tot i la victòria, l'obtenció de la segona plaça està quasi impossible, ja que els resultats d'avui no han ajudat massa i aquesta posició continua a quatre punts, quan només en queden sis per jugar. Però s'ha de continuar lluitant...

CE MATARÓ EF - CATALANA 2-0

CE MATARÓ EF: Pol Andiñach, Lluís, Dani Prieto, Albert Pintor, Willy, Parri, Abel Moreno (Óscar Bas 81'), Uri Martínez (expulsat als 81'), Cristian (Adan Nevado 73'), Landi (Joan Gras 82') i Marc Aranyó (Víctor Hernàndez 23').
GOLS: 57' CRISTIAN (1-0); 63' CRISTIAN (2-0).