El Cirera remunta i guanya a casa tres mesos després

L'equip cirerenc no tastava el triomf a casa des del 9 de febrer i amb els tres punts quasi assegura la permanència

La UD Cirera ha aconseguit un valuós triomf que quasi li assegura la permanència i ho ha fet retrobant-se amb el triomf davant la seva afició, ja que no guanyava a casa des del passat 9 de febrer, o sigui des de fa més de tres mesos.

Mataró-Vilanova del vallès

De tota manera la victòria no ha estat fàcil per a l'equip cirerenc, ja que el Vilanova del Vallès, que venia a exhaurir les seves darreres esperances de salvació, s'ha avançat amb un gol quan s'acabava de traspassar la mitja hora de joc.
L'equip local no acabava de trobar, com li ha passat darrerement a casa seva, el camí del gol, i començaven els nervis, però a la represa, amb els canvis introduïts, l'equip s'ha revolucionat i amb deu minuts "bojos" ha solucionat el partit amb dos gols de Demba i un altre de Campos. Fins al final força nervis per part visitant, moltes targetes, però el marcador ja no s'ha mogut.

Mataró-Vilanova del vallès

UD CIRERA- VILANOVA VALLÈS 3-1

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Hèctor Urbano (Carlos Gómez 46') (Cristian Fernàndez 87'), Isaac Ramos, Adrian Redondo "Fiti" (JM Jiménez 87'), Javi Bustos, Albert Rubio (David Serrano 85'), Angel Vega, Aleix Tarrés "Peque" (Demba Traoré 46'), Remo, Agus Campos, Fran Carrasco.
GOLS: 34' Jiménez (0-1); 65' DEMBA (1-1); 68' CAMPOS (2-1); 75' DEMBA (3-1).